Tip na enviromentálny krúžok

  • Spravodajstvo
  • 13. septembra 2012, 10:41
  • Autor:Zrnko/red.

PIEŠŤANY – Ak máte doma štvrtáka či piataka a chcete aby sa nenudil a strávil svoj čas zmysluplne? Priveďte ho na krúžok ochrancov prírody do centra environmentálnej výchovy Zrnko.

(Autor: red)

Čo sa tu bude diať?
Každý týždeň krúžok s témou o rastlinách, zvieratách, prírode a ich vzájomných vzťahoch. Žiadne učenie len hry tematické a voľno-časové.
Každý mesiac víkendová akcia – výlety do prírody, sadenie stromov, Šarkaniáda, práca s hrnčiarskou hlinou, prírodným materiálom a veľa ďalších aktivít.
Ďalšie aktivity – výlety na viac dní, splavovanie, detský projekt s environmentálnou témou v Piešťanoch.
Krúžok ochrancov prírody realizuje občianske združenie Kvas a priamo nadväzuje na dlhoročnú tradíciu „eko- krúžkov“ v Zrnku. Aktivity a stretnutia pripravujú a vedú skúsení lektori a pedagógovia.
Deti môžete prihlásiť na tel. č. 0949 409 900 alebo cez email ozkvas@gmail.com, ak je treba tak na týchto kontaktoch dostanete  aj ďalšie informácie. Počet miest na krúžku je obmedzený, deti budú prijímané podľa poradia prihlásenia. Cena krúžku je 5€ za mesiac.
Stretnutia budú pravidelne každý stredu  od 15.30 do 17.00 h.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava