V Piešťanskom týždni 37 sa dočítate

  • Spravodajstvo
  • 10. septembra 2012, 14:32
  • Autor:red

Deň sa stretol s dňom a máme tu opäť pondelok. Udalosti v piešťanskom regióne zmapovali pre vás aj tentoraz redaktori Piešťanského týždňa. V pripravovanom vydaní PT sa dozviete aj štrajku učiteľov, obnove hlavnej tepny Piešťan, ale tiež návšteve autora knihy Gorila – Toma Nicholsona a stretnutí karavanistov V4 a dni ozbrojených síl pre deti.

Aj piešťanskí učitelia pôjdu do štrajku
Do celoslovenského jednodňového výstražného štrajku učiteľov vstúpia aj niektoré školy v Piešťanoch. Zisťovali sme, aký bude priebeh protestu.
Odhalili vraha bezdomovca z Piešťan
Polícii sa v krátkom čase podarilo objasniť augustovú vraždu 47-ročného bezdomovca Pavla Lukáča z Piešťan. Podozrivý z tohto činu je za mrežami a čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy. 
Palčekovia z celého Slovenska víkendovali na Banke
V hoteli Korekt na Banke víkendovali Palčekovia. Tak sa nazývajú ľudia trpaslíčieho vzrastu, ktorým lekári po narodení diagnostikovali dedičnú chorobu – achondropláziu. Sú maličkí, ale majú veľké srdce.
Autor Gorily odhalil odvrátenú tvár slovenskej politiky
Značný záujem piešťanskej verejnosti vzbudila beseda s autorom „najočakávanejšej knihy roka“ Gorila Tomom Nicholsonom. V preplnenom kníhkupectve Centrum knihy minulý týždeň vo štvrtok ľudia nielen sedeli na stoličkách, ale aj postávali vo dverách vedúcich na ulicu.
SÚŤAŽ: Za 7 DIVMI NIE NA BICYKLI ALE NA AUTE?!
POZOR – Predlžujeme hlasovanie ešte o týždeň!
Chcete si pojazdiť autom s plnou nádržou naplnenou až po okraj a urobiť si výlet nielen po 7 divoch piešťanského regiónu?
Deti opäť bavili členovia ozbrojených zložiek
Už šesť rokov sa na piešťanskom letisku stretávajú deti – školáci s členmi ozbrojených zložiek. Program Dňa ozbrojených zložiek a záchranných systémov s deťmi v réžii mestskej polície nemohol chýbať ani tento rok. Prišlo však k jednej zmene.
Na Londýnsku paralympiádu zavítal aj Remo Cicutto
Piešťanský primátor, Remo Cicutto je už niekoľko rokov čestným členom Slovenského paralympijského výboru. Cicutto strávil na tohtoročnej olympiáde štyri dni, pričom sa zúčastnil slávnostného otváracieho ceremoniálu a videl súťažiť aj našich reprezentantov. Okrem iného sme sa ho opýtali, či by si trúfol postaviť sa paralympionikovi v nejakej športovej disciplíne.
V okresnom derby zvíťazili OTJ Moravany
V sobotu popoludní sa v Moravanoch odohralo futbalové derby medzi mužstvami OTJ Moravany a MFK Vrbové. Úspešnejšie vstúpili do duelu Vrbovčania, keď už v 4. min o gól viedli. Do polčasu sa výsledok nezmenil. V druhej časti však dokázali futbalisti Moravian v priebehu dvoch minút otočiť skóre v ich prospech. Stretnutie sa skončilo výsledkom 2:1 a tri body ostali na domácom štadióne.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín