Čierne skládky na sídliskách spôsobujú problémy

  • Spravodajstvo
  • 4. septembra 2012, 14:17
  • Autor:ip

PIEŠŤANY – Mladí dobrovoľníci z Topoľčian prednedávnom založili skupinu – Zelenú hliadku. Mohla by podobná skupina fungovať aj v Piešťanoch? Ako si chránime naše okolie? Piešťanský týždeň sa spýtal na názor mestskej poslankyne a krajinnej architektky Evy Wernerovej.

„Myslím si, že by to bola zaujímavá myšlienka. Nedá sa to však nastoliť zhora – z radnice. Ľudia musia sami na to prísť. Preto sa spolieham na mladých, oni by mali nájsť tú správnu cestu. Podobné aktivity sa dajú riešiť aj cez sponzorov. Viem, že existuje možnosť nahlásiť čiernu skládku cez mobil. Takto urobiť akúsi mapu pravidelne sa opakujúcich skládok. Zdá sa mi to však až ako druhý krok. Pretože vy to síce nahlásite, no musí nastať aj posun na iných miestach,“ povedala E. Wernerová.
Ďalšie informácie od E. Wernerovej, o probléme čiernych skládok na sídliskách, ale aj práci komisie životného prostredia sa dočítate v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava