Lodenica – zábava za každého počasia!

  • Spravodajstvo
  • 30. augusta 2012, 09:59
  • Autor:(inz)

Najväčší festival folku, country a trampskej hudby sa nezadržateľne blíži a svoje brány otvorí už počas nasledujúceho víkendu. Okrem tradičných skvelých vystúpení a sprievodného program na nás čakajú mnohé novinky, ktoré majú za cieľ čo najviac spríjemniť návštevníkom Lodenice chvíle strávené v priestoroch areálu.

Minulý rok na festival Lodenica prišlo viac ako 8000 návštevníkov a veríme, že tento rok to nebude inak. Keďže organizátori dbajú na pohodlie a komfort návštevníkov za každého počasia, rozhodli sa zabezpečiť veľkokapacitné stany a umelú podlahu. Viac Dušan Drobný: „Už niekoľko dní sledujem predpoveď počasia na rôznych svetových a domácich portáloch, pretože nám záleží na tom, aby Lodenica bola rozlúčkou s letom, ako sa patrí. Pre každý prípad bude pred pódiom umelá podlaha a v priestoroch pre divákov bude veľkokapacitný stan, ktorý prichýli až 8000 ľudí. Preto pozývam všetkých, príďte sa s nami zabaviť s celou rodinou i priateľmi!”
Návštevníci Lodenice sa môžu tešiť na vystúpenie legendárneho Chrisa Normana s kapelou, Tomáša Klusa, Věry Martinovej, bratov Nedvědovcov, Wabiho Daněka, Allana Mikušeka a mnohých ďalších skvelých umelcov zo slovenskej, českej i svetovej scény. Už v piatok nás čaká country bál so skupinou Rovers.
Aj o chuťové poháriky návštevníkov bude postarané formou stánkov s občerstvením. Sprievodný program tvorí paleta akcií, napr. turnaj vo volejbale, jazda na koni, dračie lode či škola country tancov.
Permanentky i jednodňové vstupenky sú stále v predaji v sieti Ticketportal. „Vzhľadom na obmedzenú kapacitu areálu odporúčame všetkým záujemcom zabezpečiť si ich v predstihu, tento ročník bude veľmi silný…” doplnil D. Drobný. V okolí je možné zakúpiť si lístky i v „kamenných” predajniach: MG kopírovanie (pri pošte), U Čiernej pani, Slovenský dvor, Punky Dolls, Piešťanské informačné centrum a v Hlohovci v CD Karolko a Storm pube. Kompletný program nájdete na www.lodenica.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj