Získajte pozemok na Mesiaci!

  • Spravodajstvo
  • 15. augusta 2012, 11:12
  • Autor:red

Chcete sa zaradiť k boháčom a celebritám, ktorí vlastnia pozemok na Mesiaci? Odpovedzte na otázku a ak vás vyžrebujeme, stanete sa držiteľom certifikátu o vlastníctve pozemku s rozlohou 400 m2 na Mesiaci!

Správnu odpoveď sa dozviete z článku:


Kontroverznú sci-fi snímku Iron Sky pojednávajúcu o nacistickej invázii Zeme z Mesiaca uviedol do slovenských kníh sám režisér Timo Vuorensola. Predprieméru mal v pezinskom amfiteátri 13. augusta, v piešťanskom kine Fontána premietnu film od 16. do 19. augusta. 
Iron Sky predstavuje prelom v novom ponímaní sci-fi a prináša nový parodický pohľad na pád Tretej ríše. Na filme sa pracovalo vyše šesť rokov, samotné nakrúcanie filmu  prebehlo v novembri 2010 v nemeckom Frankfurte a v januári 2011 v štúdiách Warner Brisbane. Rozpočet filmu pohltil na súčasnú dobu neuveriteľne nízku sumu 7,5 milióna €. Z tejto finančnej čiastky prispeli k rozpočtu fanúšikovia čiastkou vyše  1 milión €. Crowd funding, teda zapojenie fanúšikov do financovania projektu prispelo k verejnej podpore filmu Iron Sky a zvyšovaniu jeho publicity pomocou on-line médií. Špeciálnym bonusom pre fanúšikov je možnosť zakúpiť si vojnové dlhopisy, rozhodnutie o výslednej podobe plagátu či rôzne počítačové hry.
Okrem toho tvorcovia podporili popularitu svojej snímky aj tým, že dali možnosť, aby si fanúšikovia cez internetovú stránku Iron Sky zadali mesto a štát, v ktorom chcú film vidieť. V Slovenskej republike sa tak okrem Bratislavy, Žiliny a Košíc objavili požiadavky na projekcie napr. v Rožňave, Snine, Šuranoch alebo Veľkom Krtíši.
Táto filmová snímka očarí každého diváka svojou dobre premyslenou zápletkou, čiernym humorom, komediálnymi výstupmi hereckých ikon a excelentným hudobným doprovodom. Hudobný doprovod k filmu zložila kontroverzná slovinská hudobná ikona, skupina Laibach.

Piešťanci si boj nacistov o ovládnutie Zeme môžu vychutnať v kine Fontána od 16. do 19. augusta, v trnavských kinách ho premietnu rovnako od 16. augusta (Kino Cinemax Trnava od 16. 8., Kino Hviezda Trnava 16.- 20. 8.),v novomestskom kine Považan od 29. do 30. septembra, v hlohoveckom kine Úsmev od 20. do 21. októbra.  


Filmoví fanúšikovia diskutujú v súčasnosti na rôzne témy tohto filmu – o vizuálnych efektoch, financovaní filmu, produkcii, príbehu, odkaze filmu. Film Iron Sky dokázal neuveriteľnú vec – spojiť silnú komunitu fanúšikov fantasy, sci-fi, čiernej komédie či počítačových hier po celom svete, dokonca ukázať cestu inovatívnej filmovej produkcii a dobre budovanému marketingu.

Súťaž o pozemok na Mesiaci:                                                                   Pošlite nám do nedeľe 19. augusta do 12.00 h správnu odpoveď na súťažnú otázku v tvare sutaz(medzera)win(medzera)MESIAC(medzera)správna odpoveď a, b alebo c(medzera)vaše kontaktné údaje na číslo 7037. Cena SMS je 0,80 eur s DPH.


Súťažná otázka:

Fanúšikovia režiséra Tima Vuorensola prispeli na vznik filmu Iron Sky sumou:


a) 7,5 milióna €
b) 5 miliónov €
c) viac ako 1 milión €
Vyžrebovaný výherca získa certifikát o vlastníctve pozemku s rozlohou 400 m2 na Mesiaci od Lunárnej agentúry. Pozemok môžete aj darovať.

Podobná súťaž o vecné ceny: Súťaž: Iron Sky – ovládnu Zem nacisti?

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav