Hľadajú divákov so zábermi z tragédie na pretekoch

  • Spravodajstvo
  • 15. augusta 2012, 14:30
  • Autor:sita/red

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – Polícia žiada divákov, ktorí sa v sobotu 11. augusta nachádzali v blízkosti miesta tragédie na pretekoch Old Timer – Podjavorinský okruh v Novom Meste nad Váhom a majú vo svojom mobile, videokamere alebo fotoaparáte zábery z tragédie, aby ich poskytli polícii.

"Priami svedkovia môžu kontaktovať políciu na čísle 158, prípadne osobne na Odbore kriminálnej polície, Ulica Hviezdoslavova, Nové Mesto nad Váhom," uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.
Zábery divákov zo soboty medzi 15:20 a 15:30 by podľa nej mohli významne pomôcť polícii pri objasňovaní a vyšetrovaní tejto tragickej udalosti. Nehoda na sobotňajších automobilových pretekoch v Novom Meste nad Váhom si vyžiadala dve obete.
Vyšetrovateľka už začala trestné stíhanie pre zločin všeobecného ohrozenia. Špeciálne upravené vozidlo BMW, ktoré riadil 54-ročný František z okresu Nitra, z doteraz nezistených príčin po prejdení ľavotočivej zákruty zišlo vpravo mimo cesty a narazilo do prizerajúcich sa divákov. Pri náraze na mieste zahynula 37-ročná Adriana z Nového Mesta nad Váhom, ktorá bola tehotná. Po prevoze vrtuľníkom podľahol zraneniam v Detskej fakultnej nemocnici v Bratislave na Kramároch 10-ročný chlapec z Hriňovej.
Auto zranilo aj ďalšie tri deti vo veku 13, 9 a 12 rokov a dve dospelé osoby. Štyroch z nich hospitalizovali a operovali vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne, jedno dieťa hneď prepustili.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel