Latino, swing džez, rock alebo R´n B?

  • Kultúra a spoločnosť
  • 8. augusta 2012, 12:57
  • Autor:ts

PIEŠŤANY – Rôzne hudobné štýly, formácie naživo či s technikou ponúka augustový program v Kursalone!

Najznámejšie svetové melódie zahrá piešťanská SWING FORMATION už dnes – v stredu 8. augusta o 19,30 h. 

Vo štvrtok 9. augusta bude od 19,30 h mixovať horúce latino hity DJ Shuro na tanečnej HOT LATINO DANCE PARTY na terase Kursalonu. Ak sa všetko podarí, zapálení tanečníci si budú môcť vyskúšať aj mini latino školu.

Koncert s  legendami slovenskej džezovej scény VLADO VIZÁR QUINTET & JANA GAVAČOVÁ pripravil International jazz Piešťany, n.o. na piatok 10. augusta o 20,00 h opäť na terase Kursalonu. 

Na svoje si príde aj najmladšia generácia – divadielko EMULIENKA o neposlušnej dievčinke v organizácii Mestskej knižnice a Kursalonu sa bude konať túto nedeľu 12. augusta o 10,00 h.

Pre skôr narodených je zasa určený nedeľný Tanečný večer so skupinou EMI, ktorý začína 12. augusta o 19.30 h na terase. Po zotmení o deviatej v nedeľu večer čaká na návštevníkov aj zaujímavá atrakcia – aktivisti z občianskeho združenia Pro Civitate chystajú prvé premietanie historických fotografií Piešťan na stenu Kursalonu v rámci projektu Historická ulička, ktorá je vytvorená  fotiek z prelomu 19. a 20. storočia na plote pri Slovane. 

Historickú uličku nájdete na plote Slovana.

Ďalší týždeň bude rovnako nabitý hudbou a máme i novinky! Jam Session začne ako obvykle v pondelok 13. augusta o 20,00 h na terase, na novinku HITS  OF 80´S  v produkcii Music Lux-u si budete môcť zatancovať v stredu 15. augusta od 19,00 h. 

Ďalšou novinkou oproti pôvodnému programu (OLDIES) bude štvrtková R´n B PARTY – 16. augusta o 20,00 h na terase Kursalonu. Ponúkne hviezdnu zostavu muzikantov – účinkujúcich v programoch SuperStar a Hlas ČS: Robo Papp – spev, Michal Bugala – gitara, Juraj Gregorík – basová gitara, Tomáš Gajlík – klávesy, Gabriel Vohlárik – bicie.

Jazzové leto, ktorého cieľom je okrem iného ukázať krásu tohto hudobného žánru širšej verejnosti, pokračuje v piatok 17. augusta o 20,00 h koncertom ďalších známych mien – BORIS ČELLÁR TRIO  vystúpi v zložení: Boris Čellár – gitara, spev, Juraj Griglák – bass, Gabo Jonáš – klávesy.

Okrem koncertov si už od stredy 8. augusta môžete pozrieť vo Frapperii aj výstavu čiernobielych fotografií džezového kontrabasistu Róberta Ragana, člena formácií Nothing But swing a Pacora Trio (ktoré mimochodom zabávalo návštevníkov LOH 2012 v Londýne). NOTHING BUT SWING  vystúpi v Kursalone na terase 24. augusta.

Kompletný program nájdete v našom Kalendári podujatí.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava