Klaudiina kuchyňa: Hovädzie mäso na fazuľke

  • Kultúra a spoločnosť
  • 8. augusta 2012, 14:15
  • Autor:

Práve som prišla z práce a sadám si k stolu, aby som vám napísala ďalší recept. Moja dcéra mi dnes zavolala: „Mami, môžem navariť obed?“ Toto vám, veru, musím napísať, pretože to je prvýkrát, čo varila. A to má už osemnástku za sebou. Urobila cestoviny so sójovým mäsom a mrazenou zeleninou na pikantnej omáčke. Spapali to aj jej súrodenci, a to je čo povedať!

Takže včerajšie mäso na hríboch ostalo v chladničke aj s vyprážaným karfiolom. Takto sa u nás gazduje! Zajtra bude dojedanie z chladničky. Nedočkavo mi naložila a čakala, čo poviem. Dostala pochvalu, veď aká by som to bola matka? Ale ja vám dnes, milé dámy, gazdinky, slečny a blondínky, dám iný tip – hovädzie mäso na fazuľke.

POTREBUJEME: 1 kg hovädzieho stehna, sterilizovanú fazuľku a rajčinový pretlak, vegetu, korenie, ryžu.

POSTUP: Na cibuľke si udusíme mäso a pridáme koreniny. Po 1,5 hodine, keď je mäso mäkké, pridáme fazuľu a rajčinový pretlak. Uvaríme ryžu, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Prajem vám dobrú chuť!
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav