Z Krajinského mosta sa pokúsil skočiť muž

  • Spravodajstvo
  • 31. júla 2012, 15:19
  • Autor:red

PIEŠŤANY – Krajinský most ako keby lákal do Piešťan neúspešných samovrahov z celého okolia. Po viac ako roku sa na jeho oblúku odohrával ďalší zápas o život nešťastného človeka. V posledný júlový deň sa údajne svoje nezhody s manželkou rozhodol riešiť skokom do Váhu päťdesiatnik z Nitrianskej Blatnice. Spoločnosť mu robila fľaška. Tá nakoniec skončila vo vlnách rieky.

Päťdesiatročnému Aladárovi vyhovárali samovraždu privolaní záchranári. V jednej chvíli sa nešťastník pokúsil skočiť z mosta, no zachytil ho duchaprítomný hasič, ktorý sa k nemu dostal na plošine. Podľa našich informácií, bol muž pod vplyvom alkoholu.
"Muž vyliezol na mostný oblúk s fľaškou a cigaretami. Fľaša mu spadla do vody, tak si zapálil cigaretu a fajčil. Vtedy už bol pri ňom policajný vyjednávač. Rozprával sa s mužom a prehováral ho, aby neskákal. Hasiči pritom prichystali vysokozdvižnú plošinu a pristavili ju k oblúku. Na plošine sa k mužovi vyviezol jeden hasič. Muža chceli naložiť na plošinu, no ten sa nahol a chcel skočiť. Zachytili ho, spacifikovali a uložili na plošinu," popísal nám priebeh udalosti očitý svedok.
V dôsledku záchrannej akcie bola premávka cez Krajinský most uzatvorená v oboch smeroch. V Piešťanoch odkláňali dopravu policajti cez Nitriansku ulicu. Kolóny sa tvorili v smere od Topoľčian.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava