Ak chcete byť fit – môžete to skúsiť v novom Fitness SiTy

  • Inzercia
  • 31. júla 2012, 13:45
  • Autor:inz

PIEŠŤANY – Primátor mesta Piešťany spolu s majiteľom nového fitness centra Fitness SiTy v piatok (27. júla) podvečer slávnostne prestrihli pásku a verejnosti sprístupnili moderný priestor na športové a relax aktivity. Otvorenie naplánovali symbolicky – v deň začatia Olympijských hier v Londýne. Nové „fitko“ si vyskúšala aj dcéra piešťanskej olympioničky Martiny Moravcovej. Najviac sa jej páčili činky a trampolínky.

Fitness SiTy sa nachádza v modernom areáli na Dopravnej ulici v Piešťanoch.  „Ide o unikátny priestor s rozlohou 675 m2 so silovou zónou s krásnymi posilňovacími strojmi výbornej slovenskej značky DAFE v špeciálnom farebnom dizajne. Je tu aj kardio zóna a priestor pre precvičovanie funkčného tréningu. Aktívni ľudia určite ocenia aj v dnešnej dobe čoraz populárnejšieho crossfitu,“ informovala nás Zuzana Žigová z Fitness SiTy.  Okrem už spomínaných priestorov je tu aj veľká telocvičňa, ktorú môžu využiť väčšie skupiny nielen na skupinové cvičenia zumby, pilates, jogy, ale aj tanečníci salsy a iných pohybových aktivít.  

Pre milovníkov skákania na trampolíne sa v telocvični nachádzajú aj malé trampolínky, kde si môžu dosýta zaskákať od pol siedmej ráno  a do práce ísť s patričnou dávkou adrenalínu v krvi. V oddelenej časti zariadenia sa nachádza tichá relax zóna s masážnym stolom a kryosaunou. Tá je určená pre športujúcich a aktívnych ľudí. „Poskytuje rýchlu obnovu vitality a výrazne rýchlejšiu regeneráciu po tréningoch alebo súťažných výkonoch,“ dodáva Z. Žigová. Otvorené budú mať denne. V pracovných dňoch od 6.30 do 22.00, počas víkendov od 7.30 do 12.00 a od 15.00 do 21.00 h. K dispozícii sú tréneri aj špecialisti z odboru fyzioterapia. Okrem baru je tu aj automat na nápoje širokého sortimentu.
((myvideo:1))
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel