Žiadosti o nájomné byty na Čachtickej podávajte do 20. augusta

  • Spravodajstvo
  • 30. júla 2012, 09:10
  • Autor:MsÚ/red

PIEŠŤANY – Mesto Piešťany na svojej oficiálnej webovej stránke informuje, že záujemcovia o pridelenie nájomných bytov na Čachtickej ulici v Piešťanoch môžu žiadosti odovzdať na Mestskom úrade do 20. augusta. Po tomto termíne nebudú žiadosti zaradené do zoznamu žiadateľov.

Mesto Piešťany v lokalite Bodona-sever zrealizovalo v roku 2002 výstavbu 68 nájomných bytov. Uvoľnené nájomné byty sú priebežne dávané do nájmu v súlade so Všeobecne záväzným nariadením Mesta Piešťany č. 1/2012 o nakladaní s nájomnými bytmi na Čachtickej ulici v Piešťanoch. Pri obsadzovaní týchto bytov je takmer vyčerpané  poradie náhradníkov na uvoľnené nájomné byty. Z dôvodu evidovania viacerých žiadostí o pridelenie nájomného bytu na  Čachtickej ulici je potrebné zostaviť a schváliť ďalšie poradie náhradníkov.

Záujemcovia si môžu vyzdvihnúť potrebné tlačivá a podať kompletne vyplnenú a zdokladovanú žiadosť na Mestskom úrade, referáte sociálnych vecí / bližšie informácie Vám  podá Mgr. Hudcovičová,  tel.č. 77 65 414 /.
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín