Vyhasnuté hviezdy porazili Výber z Trnavy

  • Šport / Futbal
  • 26. júla 2012, 09:36
  • Autor:Jakub Tomiš/red

DOLNÝ LOPAŠOV – Prvý exhibičný súboj medzi bývalými a budúcimi futbalistami poslednej regionálnej súťaže sa uskutočnil v Dolnom Lopašove v sobotu 21. júla. Zo zápasu plného zvratov a prekvapení vzišlo víťazne domáce mužstvo Vyhasnuté hviezdy Dolného Lopašova. Svojho vyzývateľa tím Výber z Trnavy porazili 5:2. Pre „Trnavákov“ to bol historicky prvý oficiálny priateľský zápas.

Domáce mužstvo Vyhasnuté hviezdy Dolného Lopašova sa skladá z hráčov každého veku, ktorí už zavesili kopačky na pomyselný klinec a chodia si zahrať futbal len rekreačne. V sobotu nastúpili v zložení: Ľubo Matušák, Dušan Matušák, Dano Motúz, Paľo Ďuračka, Jaro Tomiš, Majo Barton, Peter Motúz, Jakub Tomiš, Martin Uher, Juro Bolla, Mišo Tomiš, Ľubo Chnápko, Majo Vlkovič, Martin Maška, Jano Mačica, Majo Gajdošík, Peter Vrbovský, Palo Krištofík, Lukáš Majerník, Rudko Kotrba, Vlado Martis.

Hosťujúci tím Výber z Trnavy pozostáva z mladých chalanov, ktorých snom je prihlásiť sa v sezóne 2013/2014 na vlastné náklady do poslednej ligy a zabojovať v nej zo všetkých síl o predposlednú priečku. V Dolnom Lopašove sa tím predstavil v zložení: Michal Chudý, Erik Durkot, Milan Balažovič, Marko Viskupič, Mikuláš Šefčík, Rastislav Petráš, Alexander Pavelek, Michal Janovský, Juraj Chmel, Radovan Gerek, Tomáš Šlambora, Andrej Putera, Lukáš Habala.

Vyhasnuté hviezdy Dolný Lopašov – Výber z Trnavy 5:2 (1:2)

Góly: M. Maška 2x, Ján Mačica, Peter Motúz, Daniel Motúz – Alexander Pavelka, (+ 1 vlastný gól)

O priebehu zápasu sa dočítate bližšie informácie v pripravovanom vydaní PT.

Fotogaléria zo zápasu sa nachádza na stránke   http://www.facebook.com/dlopasov90minut    
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín