Dvorníčan čelí obvineniam za krádež a drogy

  • Spravodajstvo
  • 23. júla 2012, 11:19
  • Autor:KR PZ

HLOHOVEC – Z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi a prečinu krádeže obvinila polícia 40-ročného muža z Dvorníkov (okres Hlohovec).

Obvinený muž v miestnej časti Borody v Dvorníkoch sa 9. júla vlámal do panelovej garáže. Odcudzil z nej malotraktor, fúriky, balíky ipy, pletivo, elektrický lanový zdvihák a rôzne náradie. Ďalej prešiel do skladu, odkiaľ odcudzil rýchlovarnú kanvicu, varič, kladkový navijak, halogénový reflektor, minerálky a malinovky. Majiteľovi tak spôsobil škodu vo výške 4 040 €. 

Na základe operatívnych informácii vykonali policajti v piatok 13. júla prehliadku chaty v katastri obce Dvorníky, časť Posádky. V prízemnej časti sa nachádzal odcudzený malotraktor, toluén a rôzne chemikálie. V podkrovných priestoroch policajti našli 59 ks rastlín marihuany. Predbežná expertíza preukázala, že zaistená marihuana zodpovedá minimálne 1829 jednorazovým dávkam drogy. Obvinený muž sa v súčasnosti nachádza vo väzbe. Za skutky, z ktorých je obvinený mu hrozí trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.  
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava