List čitateľa: Punkáči deťom – akcia pre deti?

  • Spravodajstvo
  • 20. júla 2012, 11:34
  • Autor:

Názory na festivaly konané v Piešťanoch sa rôznia. Jedni sú ich zástancami, druhí nie. Aj tu platí staré známe, koľko ľudí, toľko chutí. Do redakcie nám čitateľ František poslal svoj pohľad na festival Punkáči deťom. Uverejňujeme v plnom znení.

Chcel by som upozorniť na festival "Punkáči deťom", ktorý sa už tradične koná na Lodenici v Piešťanoch. Neviem, kto je organizátorom tejto "skvelej akcie", kedy pod rúškom pomoci deťom sa koná akcia, kde cieľom návštevníkov nie je primárne pomoc deťom, ale potreba poriadne sa opiť a nafetovať. Nechcem generalizovať všetkých účastníkov festivalu, avšak pomerne veľké percento ľudí, ktorých po okolitých chodníkoch a cestách stretávam, má problém vôbec udržať sa na nohách.
Zároveň organizátori absolútne nerešpektujú skutočnosť, že festival sa koná v blízkosti dvoch obytných zón, kde dochádza k rušeniu nočného kľudu a k neúmernému obťažovaniu obyvateľov žijúcich v blízkosti. Nerozumiem myšlienke usporiadať "festival" už od štvrtka, kedy normálni ľudia žijúci v okolí musia ísť v piatok ráno do práce. Verím, že podobné pochybné akcie nebudú mať miesto v Piešťanoch a ak áno, tak poriadne ďaleko na poliach, kde nebudú rušení a obťažovaní slušní ľudia. Za týchto podmienok ľudia žijúci v okolí majú strach poslať svoje deti von z domu, nakoľko v okolí sa pohybujú pochybné individuá pod vplyvom drog a alkoholu. Preto názov akcie "Punkáči deťom" je absolútne neprimeraný a zároveň je výsmechom obyčajným slušným ľuďom. Verím, že sa kompetentní budú problémom vážne zaoberať. 

S pozdravom čitateľ František.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava