Skupina ABBA mieri na festival do Červeníka!

  • Kultúra a spoločnosť
  • 11. júla 2012, 09:51
  • Autor:Tlačová správa

ČERVENÍK – Festival Červeník otvorí svoje brány už po 47. krát v dňoch 11. – 12. augusta. Po roku sa opäť stretneme v amfiteátri malebnej dedinky Červeník pri Trnave. Čaká nás množstvo skvelých vystúpení a noviniek. Pre najmenších je pripravený v doobedňajších hodinách počas piatku a soboty skvelý program s atrakciami a zmrzlinou pre deti do 10 rokov zadarmo. Festivalom nás bude sprevádzať jeden z najlepších moderátorov akých na Slovensku máme – Richard Vrablec.

Tradičný festival hudby a tanca čaká tento rok skutočná lahôdka. Až z ďalekej Austrálie k nám mieri jediný povolený „cover“  skupiny ABBA a to Björn Again! Pod touto značkou sa skrýva vtipný austrálsky projekt koncertujúci po celom svete, ktorý vznikol v roku 1988 v Austráli. Typické piesne ABBA vychádzajú z karnevalovej refrénovej melodiky, vokálnej zvukomalebnosti a podmanivého tanečného rytmu.   Björn Again koncertujú v zložení: Aileen McLaughlin ako „Agnetha Falstart“, TJ Davisová je „Frida Longstokin“, Toby Boyle ako „Bjorn Volvo-Us“ a Robin Scott vystupuje ako „Benny Anderwear“. Počas show nám predstavia špeciálnych hostí, napríklad tancujúcu kráľovnú „Dancing Queen“. Samozrejme odznejú i ďalšie obrovské hity ako „Money, Money“, „Mamma mia“, „Fernando“, „Thank you for the music„ či oslavná „The winner takes it all“.

Organizátor Dušan Drobný: „ Festival Červeník je pre mňa festivalom tradície a v tomto kontexte som šťastný, že sa nám opäť podarilo zabezpečiť svetové meno, akým BjörnAgain nepochybne je. Ich repertoár je spomienkou na mladosť  nielen pre mňa, ich piesne pozná aj mladá generácia, a preto verím, že potešíme všetky generácie účastníkov“.

Skvelý program počas oboch dní doplnia už tradičné hviezdy slovenského hudobného neba ako Tublatanka, Zoči Voči, Desmod, AMO, Konflikt, AC/DC revival, Pretty Cool, Gladiator, Smola a Hrušky, Zuzana Smatanová či Beáta Dubasová a mnohí ďalší.

Jednodňovú stupenku za 12 € alebo dvojdňovú pernamentku v cene 18 € zakúpite v sieti predajní Ticketportalalebo na webe www.ticketportal.sk, a v eshope Agentúry DUNA http://new.agenturaduna.sk/eshop/. 
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek