Na Guns N´Roses sa zatiaľ chystá 10-tisíc fanúšikov

  • Spravodajstvo
  • 10. júla 2012, 11:46
  • Autor:Igor Paulech

PIEŠŤANY – Na koncert Guns N´Roses (GNR) v Piešťanoch sa podľa informácií organizátorov zatiaľ chystá 10-tisíc ľudí. Areál je nachystaný na dvojnásobný počet návštevníkov. O legendu hardrockového neba Axla Rosea má záujem aj zástup – zatiaľ sto akreditovaných novinárov. Ako je však na piatok 13. júla pripravené mesto?

Doprava počas koncertu GNR bude fungovať na podobnom princípe ako počas festivalu Topfest. Podľa informácií trnavského hovorcu Michala Hanusa musí usporiadateľ koncertu zabezpečiť smerové a informačné tabule, ktoré navedú návštevníkov na záchytné parkoviská. Doprava bude v maximálnej možnej miere smerovaná na výjazd z diaľnice D1 pri obci Horná Streda. „Zo strany polície budeme plynulosť dopravy zabezpečovať dopravnými hliadkami počas príchodu aj odchodu fanúšikov. Polícia sa už v dostatočnom predstihu začala na koncert pripravovať, pričom vykonáme bezpečnostné opatrenia tak, aby nedošlo k narušeniu verejného poriadku. Čo sa týka bezpečnosti fanúšikov v areáli letiska, tú zabezpečí usporiadateľ. V prípade požiadania je polícia pripravená podieľať sa na obnovení verejného poriadku priamo na letisku, kde bude koncert,“ povedal pre Piešťanský týždeň M. Hanus.
Bezpečnostné zložky stále vyhodnocujú situáciu, preto hovorca nevedel spresniť počet policajtov, ktorí budú zaradení do zabezpečenia verejného poriadku počas koncertu Guns N´Roses.

O tom, ako je mesto pripravené na koncert legendárnej hard-rockovej kapely, vám prinášame podrobné informácie v aktuálnom vydaní PT.



PROGRAM TOPFEST PLUS



17:10 – 18:00 SIEMPRE & LUKÁŠ ADAMEC
18:15 – 19:05 DORIAN GRAY
19:20 – 20:40 ARAKAIN & LUCIE BÍLÁ
22:00 – GUNS N‘ ROSES

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava