Kraj začal vydávať časopis do všetkých domácností

  • Spravodajstvo
  • 10. júla 2012, 13:27
  • Autor:sita

TRNAVA – Trnavský samosprávny kraj začal vydávať časopis s názvom Rodný môj kraj, prvé číslo by v najbližších dňoch mali dostať do schránok všetky domácnosti v regióne. Dvojtýždenník vychádza na šestnástich stranách v náklade viac ako 200 tisíc kusov, jeho tlač a distribúciu za približne 23 tisíc eur mesačne zabezpečuje Slovenská Grafia. Pre obyvateľov z okresov Dunajská Streda a Galanta bude do časopisu vkladaná štvorstrana v maďarskom jazyku.

Podľa slov župana Tibora Mikuša v úvodníku prvého dvojčísla je hlavným cieľom časopisu poskytovať aktuálne a objektívne informácie o celkovom dianí v regióne. Predsedom redakčnej rady je Mikušov asistent Juraj Štaffa, šéfredaktorom zamestnanec Úradu Trnavského samosprávneho kraja Ivan Šturdík. Trnavský samosprávny kraj už v minulosti vydával podobný časopis s názvom Župný spravodajca, po krajských voľbách v roku 2009 však jeho vydávanie zastavil. 

Okrem nového časopisu má Trnavský samosprávny kraj aj novú internetovú stránku, krajská samospráva sa chce angažovať aj na sociálnej sieti Facebook a pripravuje aj bezplatnú aplikáciu pre iPhone.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava