Lacko po Newporte možno vynechá aj Atlantu, OH bez ohrozenia

  • Šport / Tenis
  • 9. júla 2012, 15:37
  • Autor:sita

BRATISLAVA – Piešťanský tenista Lukáš Lacko možno bude hrať na OH po mesačnej pauze od 30. júna, keď prehral v 3. kole Wimbledonu práve v Londýne s Francúzom Joom-Wilfriedom Tsongom.

"Som doma, mám menšie zdravotné problémy," uviedol 24-ročný Piešťanec, ktorý sa podľa pôvodných plánov mal tento týždeň predstaviť na turnaji ATP na tráve v americkom Newporte. Otáznik visí aj nad štartom na tvrdom povrchu v Atlante: "Možno vynechám aj druhý turnaj." Lacko však nepredpokladá svoju prípadnú nútenú absenciu pod piatimi kruhmi v britskej metropole: "Olympijské hry sú v poriadku." Hrať sa bude 27. júla – 5. augusta v All England Lawn Tennis and Croquet Clube, dejisku grandslamových medzinárodných otvorených majstrovstiev Anglicka.

Zverenec kapitán fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka Lacko figuruje k 9. júlu na 53. priečke v renkingu, čím si posunul osobný rekord z 11. júna o päť miest.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava