VEĽKÁ LETNÁ SÚŤAŽ: ZA 7 DIVMI NA BICYKLI

  • Spravodajstvo
  • 3. júla 2012, 08:37
  • Autor:jk

Štartujeme! Pripravili sme pre vás veľkú letnú súťaž, v ktorej PRÁVE VY môžete rozhodnúť o siedmich divoch nielen kúpeľného mesta, ale celého regiónu. Navyše, PRÁVE VY môžete získať jednu z cien, ktoré sme pre vás v každom kole pripravili.

Ak sa vám nežiada vycestovať do Egypta, aby ste mohli obdivovať pyramídy zaradené medzi sedem divov sveta, neľutujte. Divy sú často okolo nás, akurát si ich len v celodennom chaose nevšímame. Tie naše dokážete obehnúť aj na bicykli.

Redakcia vytypovala celkovo 16 kandidátov, ktorí sa budú uchádzať o vašu priazeň. V Piešťanskom týždni 27 uverejňujeme ich zoznam a jednotlivých kandidátov začneme postupne predstavovať od budúceho týždňa. Ich defilé potrvá až do konca leta. V zozname nájdete nielen slávneho barlolámača, nemenej slávnu plavkyňu Martinu Moravcovú, architektonický skvost Kolonádový most či sošku Moravianskej Venuše, ale tiež známych bratov Jobusovcov z Vrbového.

V každom čísle PT od 10. júla uverejníme kupón, na ktorý uvediete názov jedného svojho favorita, ktorého si vyberiete zo 16-členného zoznamu. Kupón stačí vystrihnúť, nalepiť a odovzdať v redakcii alebo zaslať poštou na adresu: Teplická 63, 921 01 Piešťany. Každý týždeň z došlých kupónov vyžrebujeme jedného výhercu. Meno prvého sa dozviete v PT č. 30/12, ktoré vyjde 24. júla.
Pozor, do hlasovania sa môžete zapojiť aj SMS hlasovaním. Pošlite SMS-ku v tvare sutaz(medzera)win(medzera)číslo divu(medzera)vaše meno a priezvisko(medzera)váš telefonický kontakt – na číslo 7037. Cena SMS je 0,80 eur s DPH. Aj SMS-ky budú zaradené do záverečného žrebovania.
Po záverečnom kole sa internetové hlasy i kupóny sčítajú dohromady a z nich vyjdú koneční víťazi. Čím viac kupónov alebo SMS pošlete, tým sa zvyšuje možnosť výhry.

Aj vy určte 7 divov regiónu, ktoré sa dajú obehnúť i na bicykli!


Zoznam kandidátov a podmienky súťaže nájdete tu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel