Bezdomovci sa nevedeli vpratať do kože

  • Spravodajstvo
  • 3. júla 2012, 08:59
  • Autor:MsP/red

PIEŠŤANY – Mestskí policajti v uplynulom týždni riešili najmä bezdomovcov. Na Nitrianskej ulici v utorok 26. júna podvečer sa skupinka bezdomovcov zabávala a okolo seba rozhadzovala odpadky. Na vyzvanie policajtov si po sebe museli upratať.

Krikom rušili vystúpenie


Policajtom vo štvrtok 28. júna oznámila pracovníčka MsKS Piešťany, že dvaja bezdomovci rušia svojim správaním kultúrny program v hudobnom pavilóne v Sade A. Kmeťa. Hliadka tu našla bezdomovca z Trnavy, ktorý hlasným pokrikovaním vyrušoval vystúpenie hudobnej skupiny. Policajti ho odtiaľto vykázali.

Ustlal si v paneláku v pivnici


Mestskí policajti riešili v piatok 29. júna poobede prípad na Námestí SNP, kde v jednom z bytových domov v pivničných priestoroch spal bezdomovec. Hliadka muža z Hurbanova odtiaľto vykázala.

Spal pri vchodových dverách


Hliadka mestskej polície vyrážala v sobotu 30. júna o šiestej popoludní na Royovu ulicu. Tu pri vchode jedného z bytových domov ležal opitý muž a prekážal obyvateľom z tohto vchodu vo voľnom priechode. Policajti tu našli spať opitého Piešťanca, ktorého po prebudení odprevadili domov.

Dobíjal sa na cudziu stretávku


Policajti vyrážali v sobotu v noci na Ovocnú ulicu. Tu v jednom z penziónov sa konala stretávka zo strednej školy. Mali tu problém s mužom, ktorý obťažoval hostí. Oznamovateľka povedala policajtom, že muž nebol na stretnutie pozvaný, že ide o uzavretú spoločnosť. Hliadka ho preto vyzvala, aby miesto opustil.

Viac sa dočítate v aktuálnom vydaní PT.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav