Guns N´Roses majú požiadavky na 54 strán

  • Kultúra a spoločnosť
  • 2. júla 2012, 14:58
  • Autor:Igor Paulech

PIEŠŤANY – Hardrocková legenda Guns N´Roses (GNR) bude koncertovať na piešťanskom letisku už o necelé dva týždne. Organizátori dostali manuál hrubý viac ako päťdesiat strán s požiadavkami kapely. Americkí hudobníci žiadajú deväť klimatizovaných miestností, každú so súkromnou kúpeľňou. Organizátori musia tiež zabezpečiť 216 bielych uterákov a 36 tmavých uterákov na ruky. Šatne bude mať na starosti jeden asistent a pre kapelu musí byť k dispozícii chiropraktik a masérka.

V šatni Axla Rosea musí byť kúpeľňa s čiernou plentou a tlmiace svetlá. Okrem toho vo vázach z číreho skla požaduje osemnásť čerstvo narezaných červených a osemnásť bielych ruží. V blízkosti tejto šatne sa musí nachádzať telocvičňa s rôznym náradím. V obliekarni kapely bude sedem veľkých skríň na oblečenie. V miestnosti pre ostatných členov kapely a aj v priestore na relax musí byť čierna plenta a tlmiace svetlá. Promotér zabezpečí štyri samoobslužné kyslíkové nádoby pre výlučné použitie umelcami. 

Raňajky pre 55 ľudí budú zahŕňať omeletový pult, slaninu, rôzne druhy cereálií, výber koláčov, netučné organické jogurty, čerstvé krájané a celé ovocie. Kapela na obed pre 65 ľudí a večeru pre 85 členov sprievodu skupiny odmieta polotovary, hot dogy, či burgery. 

Viac sa dočítate v aktuálnom vydaní PT.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela