Tínedžeri nafúkali viac ako dve promile

  • Spravodajstvo
  • 25. júna 2012, 14:40
  • Autor:MsP/red

PIEŠŤANY – Uplynulý týždeň zasahovali mestskí policajti najmä pri udalostiach, kde hlavnú úlohu zohrával alkohol. Zrejme najväčším prekvapením nielen pre hliadku ale aj pre svojich rodičov boli podgurážení tínedžeri z Piešťan. Mladistvému Piešťancovi namerali v dychu až 2,35 promile alkoholu, jeho kamarátke 2,21 promile.

Pomýlil si adresu

V pondelok 18. júna po polnoci oznámil jeden z obyvateľov rodinných domov na Partizánskej ulici, že sa do jeho príbytku dobíja muž. Mestskí policajti tu zastihli opitého muža, ktorý si pomýlil adresu s jeho bydliskom vo vedľajšej ulici. Hliadka ho preto odprevadila domov.

Opitý zaspal na chodníku

Hliadka mestskej polície vyrážala v stredu 20. júna večer na Teplickú ulicu, k budove ľudovej školy umenia. Na chodníku našli ležať muža z Piešťan. Povedal im, že zaspal potom, ako si viac vypil. Policajti ho odtiaľto vykázali. 

Tínedžeri nafúkali viac ako dve promile

Mestskí policajti zasahovali vo štvrtok 21. júna v ranných hodinách v areáli Základnej školy Mojmírova. Tu sa podľa oznamu zdržiavali pod prístreškom podnapité osoby. Pri príchode hliadky sa však dali na útek. Policajti zadržali jedno dievča a mladíka. Zistili, že obaja sú mladiství. Tínedžerov z Piešťan previezli na úrad mestskej polície a vykonali dychovú skúšku. Mladíkovi namerali až 2,35 a dievčine 2,21 promile alkoholu v dychu. Oboch si na úrade prevzali rodičia. Prípad bude doriešení v správnom konaní. 

Hlasnou vravou rušili nočný pokoj

Minulú nedeľu – 24. júna po jednej hodine v noci policajti zasahovali na Hviezdoslavovej ulici. V jednej z prevádzok hostia rušili nočný pokoj hlasnou vravou. Na terase prevádzky sa nachádzalo asi dvadsať ľudí, ktorí sa hlasno rozprávali a prekrikovali sa. Zodpovedný pracovník návštevníkov zvolal dovnútra podniku a hliadke prisľúbil, že sa tento problém nebude opakovať. Policajti prípad doriešili v zmysle priestupkového zákona. 


Viac informácií vám prinesieme v pripravovanom vydaní Piešťanského týždňa.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava