Vyžrebovali sme výhercu lístkov na TOPFEST 2012

  • Spravodajstvo
  • 20. júna 2012, 15:53
  • Autor:

Už tento víkend (29. až 30. júna) sa piešťanské letisko zaplní priaznivcami (nielen) rocku. Jeden z najväčších hudobných festivalov Topfest sem presídlil svoju scénu, a tak do Piešťan zavítajú hviezdy hudobného neba na čele s fínskou formáciou Nightwish. Piešťanský týždeň ponúkol jednému z vás dve permanentky na tento festival! Víťazom súťaže sa stal Jozef Gál.

Tohtoročným headlinerom najväčšieho rockového open-air festivalu na Slovensku bude populárna fínska formácia Nightwish. Skupina je na svojom európskom turné už od apríla. V Nemecku sa jej dostalo milej pocty, keď si členovia kapely osobne prevzali zlaté a platinové dosky za predaj albumov. Šou fínskej metalovej skupiny Nightwish býva pastvou pre oči, návštevníci tohtoročného Topfestu sa môžu počas ich vystúpenia tešiť aj na jedinečné pyrotechnické efekty. 
Podľa programového rozpisu na Topfeste vystúpi Nightwish počas druhého dňa, v sobotu o 21:00 hod. Organizátori už poznajú aj všetky technické požiadavky, v zaslanom zozname je samostatná sekcia súvisiaca s prípravou pyrotechnickej šou, ktorá bude vystúpenie hudobníkov sprevádzať. „Príde s nimi celý tím pyrotechnikov, ktorí dostanú aj samostatnú miestnosť na uskladnenie pyrotechnických materiálov. Podľa zoznamu efektov aj videí z predchádzajúcich vystúpení skupiny očakávame, že na pódiu bude poriadne horúco… Skupina sľubuje veľkú show,“ povedal Dušan Drobný, organizátor Topfestu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav