Piešťansky týždeň 25 aj s prílohou

  • Spravodajstvo
  • 15. júna 2012, 13:40
  • Autor:red

Aktuálne vydanie Piešťanského týždňa nájdete v predaji na pultoch novinových stánkov a vo vybraných obchodoch od utorka 19. júna. Tentoraz aj so špecializovanou lifestylovou prílohou Téma. O čom sa dočítate v PT 25?

Sviatok truckov a ich fanúšikov je už za nami



Dvanásty ročník D.I.L.A.N. Truck arény je za nami. Po šiestich rokoch sa presťahoval z piešťanského letiska do autokempu Lodenica. „Zmenu miesta nám vyhovuje. Máme tu rodinnejšiu atmosféru,“ pochválil sa nám kamionista Mário. Truckárom teda vyšlo miesto aj počasie. Ale nielen im. Kým počas minulej soboty cez deň k Sĺňave smerovali kroky hlavne obdivovateľov mohutných tátošov, podvečer sa už zapĺňalo hľadisko hlavného pódia fanúšikmi vystupujúcich kapiel.

Budú prechádzať kamióny aj naďalej cez Piešťany?



Mnohí Piešťanci sa tešili, že kamióny prepravujúce nebezpečné látky prestanú zaťažovať dopravu v meste a hlavne sa zníži riziko havárií takýchto vozidiel. Po tom, ako sa zúžilo ochranné pásmo vodárenských zdrojov, kamióny môžu prechádzať po diaľnici. Radosť občanov však bola predčasná.

Červený kohút opäť „kikiríkal“ na Červenej veži



Piešťanskí hasiči uplynulý týždeň odstavovali stupačky  na poškodených rozvodoch v činžiakoch, hasili kontajner na Červenej veži  a zasypávali olejovú škvrnu na Vrbovskej ceste.

Novú veterinárnu kliniku Zverland pokrstil Pyco granulami



Nová piešťanská veterinárna klinika, ktorá sa nachádza v úzkom centre Piešťan na Radlinského ulici číslo 37 oproti Kiosu sa vyznačuje viacerými pozitívami. „Zverland je veľký nielen svojou rozlohou, ale aj rozsahom poskytovaných služieb. Počnúc  ambulantnými zákrokmi a možnosťou dennej hospitalizácie až po špecializované chirurgické zákroky,“ prezradil Tomáš Schuster.

Piešťanec si zahrá na hokejbalových MS



Martin Fišer, 15-ročný rodák z Trenčína a hráč piešťanského hokejového dorastu, reprezentuje Slovensko na Majstrovstvách sveta juniorov v hokejbale v kategórii do 16 rokov, ktoré sa konajú tento týždeň v Českej republike.

Lackovi a Cibulkovej sa splnil olympijský sen

Hoci piešťanský tenista Lukáš Lacko vypadol na grandslamovom turnaji v Paríži už v prvom kole, napokon sa na olympijské hry do Londýna prebojoval. Vďaka výbornému rebríčkovému postaveniu má už dlhšie zabezpečenú účasť na OH  aj Dominika Cibulková.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín