V najnovšom vydaní Piešťanského týždňa si prečítate

  • Spravodajstvo
  • 11. júna 2012, 16:14
  • Autor:red

PIEŠŤANY – V týchto chvíľach je už PT pokrm pre všetkých svojich verných čitateľov uvarený. Naši redaktori pre vás pripravili čerstvé správy v novom vydaní Piešťanského týždňa.

Záťah pod kolonádou opisuje okradnutá žena

Za pár minút sa Piešťanka Monika, ktorej v utorok 6. júna ukradli dvaja zlodeji v cukrárni pod kolonádou kabelku, naučila dvom veciam. Nespúšťať osobné veci z očí a byť opatrný aj pred  dobre oblečenými a na oko dôveryhodnými osobami.

Aféra okolo poplatkov za ľudovky je do neba volajúca hlúposť

Faktúry Slovenského ochranného zväzu autorského (SOZA) za spev ľudových piesní, ktoré spievali deti na Deň matiek, či Mikuláša, riadne zdvihli hladinu adrenalínu v krvi slovenskej verejnosti. SOZA totiž žiada platby za prezentáciu na verejnosti aj piesní, ktoré nemajú autora. Údajne kvôli tomu, že sú niekým upravované. Napríklad pri ľudovke Ej, točí sa mi, točí, agentúra eviduje až piatich autorov, ktorí tento námet použili vo vlastných verziách a tým pádom ich zákon ochraňuje.

Miklík naháňal prvé puky v rodnom meste

Do našej redakcie zavítal hokejista a piešťanský rodák Michel Miklík. Má za sebou pestrú hokejovú kariéru. V roku 2001 začínal v extraligovom Liptovskom Mikuláši, neskôr pôsobil v kluboch MsHK Žilina, Dukla Trenčín. Taktiež  v HC Košice, s ktorými získal dva tituly majstra Slovenska. Ale prvé puky naháňal v rodných Piešťanoch.

Stroj času v Piešťanoch

Concours d Elégancé alias Piešťanské zlaté stuhy sú za nami. V sobotu 9. júna sa pred hotelom Thermia Palace predviedli nablýskaní veteráni. A bolo veru čo ukazovať. Na červenom koberci sa ocitli Rolla Royce, Pragovky i Porsche Carrera. Oko labužníka si prišlo na svoje.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel