Záťah pod kolonádou opisuje okradnutá žena

  • Spravodajstvo
  • 6. júna 2012, 14:28
  • Autor:red

Ak má zlodej smolu, narazí rovno do auta so šiestimi kukláčmi. To sa stalo včerajším smoliarskym zlodejom, ktorých po tom, čo ukradli v cukrárni dámsku kabelku, okamžite spacifikovala zásahová jednotka trnavských policajtov. Policajti tu neboli náhodou, ale ako sa vraví – pripravenému praje šťastie!

Za pár minút sa Piešťanka Monika, ktorej v utorok 6. júna ukradli dvaja zlodeji v cukrárni pod kolonádou kabelku, naučila dvom veciam. Nespúšťať osobné veci z očí a byť opatrný aj pred  dobre oblečenými a na oko dôveryhodnými osobami.

„Sedela som s manželom v cukrárni na kávičke, chodievame tam často aj s našou trojročnou dcérkou. Kým sa ona hrá, my si v pokoji posedíme. Mám jeden zvyk –  kabelku mávam vždy prevesenú cez rameno a otočenú dopredu,  stalo sa to po prvýkrát, že som ju položila na schodíky k detskému kútiku, kde sa hrala naša dcérka. Všimla som si, že do cukrárne prišiel najskôr jeden muž, sadol si za nás, o chvíľu za ním prišiel aj ďalší. Obaja vyzerali slušne, boli pekne oblečení, ani vo sne by mi nenapadlo, že to môžu byť zlodeji.  V podstate som si ich veľmi ani nevšímala. Keď odišli, zrazu mi jedna pani, čo sedela vo výklenku povedala, že mi vzali kabelku. Vyštartovala som za nimi aj s manželom, ale keďže to celé bola moja záležitosť, jeho som radšej poslala nazad za našou dcérkou. Pribehla som k bielemu autu a uvidela, ako jeho posádka narazila do červenej dodávky, z ktorej povyskakovali  kukláči. Nemala som strach, bola som rada, že ich chytili, pretože v kabelke som mala doklady aj peňaženku, vybavovanie všetkých dokladov by mi trvalo dlho. Policajti zlodejov šmarili o zem, ruky za chrbát… Som asi jediná žena na svete, ktorej kabelku ochraňovali toľkí policajti. Boli perfektní!“

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni, kde vysvetlíme, aj to, prečo boli kukláči práve v tom okamihu pod kolonádou.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav