Najsilnejší Slováci si zmerajú svoje sily na D.I.L.A.N. Truck aréne

  • Kultúra a spoločnosť
  • 1. júna 2012, 13:32
  • Autor:

Silné ťahače, krásne ženy, nebezpečné a dychvyrážajúce kúsky kaskadérov doplnené o kvalitný hudobný program a súťaže – to všetko už tradične čaká návštevníkov podujatia D.I.L.A.N. Truck aréna. Na jeho dvanástom ročníku, ktorý sa uskutoční 15. – 16. júna v Kempingu Lodenica v Piešťanoch, nebudú chýbať ani najsilnejší muži Slovenska. Strongmani sa celú zimu sústreďovali na nabratie objemu, aby sa predviedli na „truckoch“ v plnej sile. Zmerať sily s nimi si môžete aj vy!

Ste silnejší ako borci, ktorých vídavate na známom športovom kanáli v rámci Strongmanov? Presvedčte sa o tom, napríklad pri preťahovaní kamiónov. Amatéri budú súperiť s profesionálmi, vyskúšajú aj o niečo ťažšie váhy, aké bývajú na Slovenskom pohári. Pripravené sú i súťaže plné zaujímavých a ťažkých disciplín. To však nie je všetko, čo zažijete na D.I.L.A.N. Truck aréne! Na krídlach zábavy poletíte bohatým dvojdňovým programom. Tešiť sa môžete na fantastický hudobný program: dve zlaté slávice Zuzana Smatanová a Tina s Egom, Ivan Mládek, piešťanské Slniečko a mnohí ďalší. Nebude chýbať Miss mokré tričko a Miss bodypainting, vo vzájomných súbojoch sa predstavia ultimátni zápasníci K1 MMA, rovnako vás čakajú adrenalínové vystúpenia cyklotrialistov a hlavne silné vytunené airbrushové ťahače. O ten najkrajší, ktorý sa bude pýšiť titulom TOP truck pre rok 2012, môžete zahlasovať na www.truckarena.sk. 

Vstupenky na dvanásty ročník Truck arény si môžete zakúpiť v predajnej sieti Ticketportal alebo v predajni MASTER GROUP (oproti hlavnej pošte v Piešťanoch) za predpredajové ceny. 
 ((myvideo:1))

Poleťte na krídlach zábavy na D.I.L.A.N. Truck arénu! Zapojte sa do súťaže o vstupenky na toto podujatie. Pošlite tri kupóny, ktoré sme uverejnili v PT 20, 21 a 22, nalepené na korešpondenčnom lístku na adresu redakcie Piešťanský týždeň, Teplická 63, 921 01 Piešťany alebo prineste osobne korešpondenčný lístok s kupónmi do redakcie. Piati z vás získajú po dve vstupenky na 12. ročník D.I.L.A.N. Truck arény. Uzávierka súťaže je v pondelok 4. júna o 12.00 h.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav