Nehoda domiešavača a osobného auta: Štyria mŕtvi

  • Spravodajstvo
  • 24. mája 2012, 08:47
  • Autor:HaZZ/KR PZ

HLOHOVEC – Štyri životy si vyžiadala včerajšia (23. mája) dopravná nehoda za Hlohovcom v smere na Topoľčany. 37-ročný vodič Škody Octavie z dosiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s domiešavačom značky Man.

Pri dopravnej nehode zahynul nielen vodič Škody, ale aj jeho spolujazdci: 19-ročná žena z Trnavy a 25-ročný muž z Hlohovca.  Telá dvoch osôb vyslobodili hasiči z vraku vozidla, tretia obeť ležala mimo auta, pravdepodobne preletela cez čelné sklo. Ďalšie dve osoby utrpeli vážne zranenia. Napriek rýchlemu zásahu záchranárov a hasičov podľahla rozsiahlym devastačným zraneniam vo vrtuľníku Leteckej záchrannej služby aj dvanásťročná dievčina z Hlohovca. 14-ročné dievča z Hlohovca utrpelo ťažké zranenia a 18-ročný muž, taktiež z Hlohovca, sa zranil ľahko. 24-ročný vodič vozidla MAN sa nezranil, alkohol u neho zistený nebol. Prítomnosť alkoholu u vodiča osobného auta určí až pitva. 

Cestu uzavrela v oboch smeroch polícia, dopravu presmerovali cez priľahlé obce. Za asistencie odťahovej služby a traktora s radlicou, ktorý odhŕňal vysypaný betón v objeme sedem metrov kubických z domiešavača, sprejazdnili komunikáciu hasiči. Tragickú dopravnú nehodu vyšetruje polícia.
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín