Dorastenci Družby majstrami Slovenska

  • Šport / Kolky
  • 3. mája 2012, 13:24
  • Autor:šg

PIEŠŤANY – Vynikajúci úspech sa podaril dorastencom Družby Piešťany na majstrovstvách Slovenska družstiev v kolkoch. Po suverénnom víťazstve v západnej skupine prvej ligy vyhrali v Trstenej aj záverečný finálový turnaj a stali sa majstrami Slovenska na rok 2012. Kolkári z nášho okresu Boris Šintál a Martin Kozák budú dokonca reprezentovať našu krajinu na medzištátnom stretnutí juniorov so Slovincami, ktoré sa uskutoční v kolkárni Družby už tento víkend.

„Naši hráči majú kolky v génoch, pretože pochádzajú z kolkárskych rodín. Šimon Dúbrava a Tomáš Majerčík sú v dorasteneckej reprezentácii, Martin Dzuro je zasa v širšom výbere juniorov Slovenska. V dňoch 5. a 6. mája bude na našej kolkárni od 10.00 h medzištátne stretnutie juniorov a junioriek Slovensko – Slovinsko. Za Slovensko budú hrať aj naši – Rakovičan Boris Šintál a Piešťanec Martin Kozák, ktorý hrá extraligu mužov za Modranku. Za juniorky nastúpia Dana Klubertová a Lenka Tranová, ktoré hrali extraligu za naše ženy,“ pochválil sa nám šéf klubu a zároveň aj prezident Slovenského kolkárskeho zväzu Štefan Kočan.

O úspechu dorastencov Družby na majstrovstvách Slovenska vám prinášame bližšie informácie v Piešťanskom týždni 18, ktorý nájdete v predaji od 30. apríla.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel