Sobota plná požiarov – zhorela aj chata v Ratnovciach

  • Spravodajstvo
  • 30. apríla 2012, 08:28
  • Autor:vd

PIEŠŤANY – Hasičské sirény v sobotu (28. apríla) podvečer takmer neutíchali. V teréne boli asi všetky vozidlá aj piešťanskí hasiči. Horela chata v Ratnovciach, tráva v Hornej Strede, komín v Novej Lehote, v Piešťanoch unikal plyn a aby toho nebolo málo, hasiči zachraňovali aj korčuliarku, ktorá si zlomila obe zápästia.

V sobotu o 17.35 h vyrazili piešťanskí hasiči k úniku plynu z prietokového ohrievača v rodinnom dome na ulici Pod Párovcami a potom sa vybrali smerom k Hornej strede, kde horela tráva s rozlohou asi 6000 m2. Po ceste hasičov čakalo pri autobazári v Hornej Strede auto, ktoré ich doviedlo k zranenej korčuliarke. Hasiči jej poskytli predlekársku pomoc a pokračovali v ceste za požiarom, ktorý v tom čase likvidovali novomestskí a pobedimskí hasiči. 

Piati príslušníci HaZZ Piešťany od šiestej do pol deviatej zasahovali pri požiari chaty v Ratnovciach. Zhorelo tu takmer všetko. Príčinu požiaru vyšetrujú, pravdepodobne išlo o úmyselné zapálenie. Okolo ôsmej vyrážal ďalší tím Piešťancov na Novú Lehotu, kde horeli sadze v komínovom telese. Hasili ich takmer do deviatej.

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni 18, ktorý nájdete v predaji od pondelka 30. apríla.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín