Pri tanci nemusíte vedieť slovensky, anglicky ani španielsky

  • Šport / Ostatné športy
  • 27. apríla 2012, 15:51
  • Autor:vd

PIEŠŤANY – Tanec hovorí univerzálnym jazykom, ktorý je zrozumiteľný každému, kto mu otvorí svoju dušu. V nedeľu 29. apríla by ste si mali zatancovať všetci a osláviť Medzinárodný deň tanca. Zistili sme, že Piešťanci – verní odkazu svojich predkov, ktorí krepčili nielen v Lipe, v Slovane, či v Kúpeľnej dvorane milujú hopsanie až tak, že by si bez neho nevedia predstaviť život. Ba mnohí budú o tanci rozprávať aj svojim vnúčatám.

„Mala som asi pätnásť rokov, celý večer som čakala, kedy po mňa príde chlapec, ktorý sa mi páčil. Neviem, či som ho zhypnotizovala, alebo som sa mu zdala byť zúfalo smutná, ale nakoniec prišiel. Stál predo mnou, srdce sa mi rozbúchalo na poplach. Na ten slaďák nikdy v živote nezabudnem,“ prezradila orientálna tanečníčka Kamila Bzdušková. Svoje vyznania tancu prednieslo ďalších osem šťastných ľudí. Šťastných preto, lebo tanec spolu s hudbou prináša uvoľnenie a eufóriu, takže človek je naozaj šťastný.

Tieto vyznania nájdete v Piešťanskom týždni 18, ktorý vyjde v pondelok 30. apríla.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava