Cibulkovú pobavil nezáujem španielskych médií

  • Šport / Tenis
  • 20. apríla 2012, 14:24
  • Autor:sita/red

MARBELLA – Úradujúca slovenská Tenistka roka Dominika Cibulková v sobotu 21. apríla o 11.00 h otvorí duelom s 31-ročnou Lourdes Domínguezovou-Linovou víkendové stretnutie Španielsko – SR o svetovú skupinu Pohára federácie 2013 reprezentačných družstiev žien na antuke v Marbelle. Niekdajšiu 40. hráčku renkingu Domínguezovú-Linovú (teraz 104. miesto) zdolala v 3. kole na newyorských grandslamových US Open 2010 na tvrdom povrchu suverénne 6:0, 6:1, ale upozornila, že by bolo zradné vychádzať z tohto výsledku.

"Určite to nebude ľahký zápas, očakávam veľmi náročný boj. Ona je veľmi nepríjemná súperka – všetko vybehá a vráti. Pred dvoma rokmi som síce vyhrala 6:0, 6:1, ale každú loptičku som si musela vydrieť, sama dôkladne uhrať. Navyše, tentoraz hráme na antuke a v Španielsku, takže predpokladám úplne inú ´story´. Ja aj Daniela musíme byť pripravené na to najťažšie a dať do toho všetko. Osobne sa na ten zápas veľmi teším," povedala pre agentúru SITA Dominika Cibulková, minulý týždeň finalistka turnaja WTA v Barcelone. Hantuchová si v sobotu zmeria sily so Silviou Solerovou-Espinosovou.

Dvadsaťdvaročná Bratislavčanka Cibulková priznala drobné zdravotné komplikácie, ktoré však medzičasom sú minulosťou: "Včera som mala jemné črevné problémy. Našťastie, už sú zažehnané, musím si zaklopať. Dnes si ešte dvakrát pôjdem ťuknúť na kurt." Pobavil ju nezáujem domácich médií: "V stredu sme mali tlačovú besedu, na ktorú neprišiel ani jeden novinár. Na Fed Cupe som niečo také ešte nezažila. Prišli sme, sadli sme si, postavili sme sa a odišli sme. Akurát nás odfotografovali. Odpadla som. Potom nám povedali, že tu v Španielsku ženský tenis vôbec nie je populárny, iba mužský. Dúfam, že to tak bude aj po tomto víkende."
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila