Four Kornerz predviedli v Kursalone výbornú šou

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 14. apríla 2012, 22:55
  • Autor:E. Ďuriš

PIEŠŤANY – Spojenie britského a slovenského gospelu ste mohli zažiť na treťom ročníku festivalu Light of Life. V rámci celoslovenského turné Tour de Drive 2012 zavítali do Piešťan hudobné formácie Four Kornerz (GB) a Out of Control (SK), aby v Kursalóne predviedli hudobnú šou. Títo britskí hudobníci sú známi živelnosťou či dynamickosťou svojho prejavu. Prešovská kapela Out of Control sa v roku 2008 dostala do finále celoslovenskej súťaže Coca-Coca Popstar.

Kapelu Four Kornerz tvoria štyria bratia, ktorí chcú priniesť svoju hudbu do všetkých štyroch kútov sveta, odtiaľ pochádza aj názov formácie. Hudobný štýl nemajú vyhranený – produkujú neo-soul, jazz, funk, rock, R&B i tradičné nigérijské rytmy z ich domoviny.
Zostavu prešovskej skupiny Out of Control tvoria Dušan Havrilla (spev, gitara), Jany Pastirčák (klávesové nástroje), Vlado Gal (basa) a Milan Macek (bicie nástroje). Vo svojej tvorbe spájajú britský rock s elektronikou, nezabudnuteľný hudobný zážitok dopĺňajú texty Marušky Kožlejovej.


Atmosféru piešťanského koncertu si môžete pozrieť vo fotogalérii a vo videu:
((myvideo:1))

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava