Veľmi dôležité víťazstvá futbalistov Piešťan

  • Šport / Futbal
  • 10. apríla 2012, 10:10
  • Autor:Martin Směřička/šg

PIEŠŤANY – Víkendové „šibačkové“ kolo prinieslo veľa radosti fanúšikom futbalistov PFK Piešťany. Muži vyhrali v boji o postup do tretej ligy na ihrisku tretieho Komárna 2:1 a naďalej vedú tabuľku. Dorastenci zdolali Nové Zámky 2:0 a majú pred nimi už deväťbodový náskok. Prinášame vám aj komentár k zápasu dorastencov.

PFK Piešťany – FK Nové Zámky 2:0 (1:0)

V úvode stretnutia držali loptu na svojich kopačkách prevažne hosťujúci dorastenci, no boli to Piešťanci, ktorí sa v 10. min tešili z vedúceho gólu. Zlý odkop brankára zachytil Směřička, naznačením strely sa zbavil obrancov, prihral nabiehajúcemu Valachovičovi, ktorý otvoril skóre – 1:0. O päť minút neskôr mieril Valachovič z priameho kopu tesne vedľa. V druhom polčase hostia otvorili hru, no pokusy Valachoviča a Rusnáka zostali nevyužité. V 67. min potiahol útok Rusnák, prihral Šimorovi, ktorý napálil len do hosťujúceho brankára. Odrazenú loptu však pokojne doklepol do bránky Valachovič – 2:0. Ten istý hráč mohol z brejkov dovŕšiť svoj hetrik, ale neuspel. V poslednej minúte stretnutia pobavil publikum Onder, keď sa z pozície stopéra predral celým ihriskom až k bráne súpera, kde pripravil gólovú šancu Klasovitému, ten však z piatich metrov strelil len do brankára. Piešťanci „šesťbodový“ zápas s druhými N. Zámkami zvládli a majú pred nimi deväťbodový náskok. 

Zostava PFK:

Nemček – Halás, Onder, Paulovič, Masarik, Šimor (79. Valla), Směřička, Masár, Bojkovski (46. Klasovitý), Valachovi (88. Chochula), Rusnák (75. Melicher). 

V aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa vám prinášame aj výsledky a zhodnotenia zápasov vyšších regionálnych futbalových súťaží.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav