Blog Petra Remiša: Veľká noc a BOZP

  • Blogy / Blogy
  • 10. apríla 2012, 11:07
  • Autor:

Počas Veľkej noci sa naše domovy dočasne menia na pracoviská, kde sa narába s nebezpečnými látkami a legalizuje týranie žien. Pretože tieto barbarské orgie sa zrušiť nedajú, zvyšuje sa význam bezpečnosti práce.

Základom ochrany zdravia sú tieto preventívne opatrenia:

1. Zamedzenie vstupu neželaných osôb do nášho súkromia.

2. Ak neželané osoby predsa len vniknú dnu, nedovoľme im manipuláciu s návykovými substanciami (borovička, rum, vaječný koňak a fialková voňavka za 50 centov).

V prípade, že nezabránime styku s týmito substanciami, treba dopravu v domácnosti odkloniť od sprchy a spoločných hygienických priestorov.

Odporúčame pribiť na dvere ceduľu „Pozor, zlý pes“ alebo „Zákaz vstupu osobám postihnutým zápalom šibania, inými horúčkovitými ochoreniami, vrátane osôb zahmyzených a opitých“.

Najlepšie je presťahovať domácnosť do krytu a pred vchod uviazať mäsiarsku dogu.

Aj keď ste dodržali všetky odporúčania, môže prísť k situácii, že ešte niekoľko dní po veľkonočných sviatkoch objavíte vo vlastnom byte cudzie indivíduum, ktoré sa váľa po gauči v hladine alfa alebo nejaví známky života.

Neprepadnite panike. Vyberte mu z vreciek cennosti, zakryte ho plachtou a dobre si preštudujte predpis BOZP „Ako narábať zo zosnulými na pracovisku“. Až potom volajte políciu. Aplikujte osvedčené heslo bratov Jobusovcov: 

Bezpečnosť pri práci je dôležitejšia ako práca samotná.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava