Bezdomovec chcel predať bicykel za päť eur

  • Spravodajstvo
  • 30. marca 2012, 11:31
  • Autor:KR PZ/red

PIEŠŤANY – Zákazníci v jednom piešťanskom pohostinstve sa nestačili diviť. Bezdomovec im totiž vo štvrtok 29. marca ponúkol na predaj bicykel za veľmi výhodnú cenu, ktorú netromfne žiadny predajca cestných tátošov. Samozvaný majiteľ bicykla a predajná cena päť eur sa jednému z klientov zdali podozriví, a tak privolal policajtov.

Po príchode do pohostinstva policajná hliadka vďaka pridelenej tabuľke s evidenčným číslom zistila skutočného majiteľa. Tomu bicykel ukradli pred tromi dňami spred kaplnky na Poštovej ulici, kde ho odložil a uzamkol lankovým zámkom. "Polícia ďalším preverovaním zistila, že 45-ročný muž bol už v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch za podobný skutok postihnutý. Vtedy mu príslušník mestskej polície uložil blokovú pokutu 30 eur za priestupok proti majetku," informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Bezdomovca obvinili z prečinu krádeže, za čo mu hrozí dvojročné väzenie. M. Kredatusová súčasne vyjadrila vďaku mužovi, ktorý pomohol pri objasnení skutku a pri podozrení z nelegálneho jednania už obvineného muža privolal políciu.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín