Predvolebné kortešačky

  • Spravodajstvo
  • 7. marca 2012, 13:02
  • Autor:Ján Karásek

PIEŠŤANY – Politici na piešťanský región viac-menej kašľú. Súdiac minimálne z množstva billboardov. Kým v metropole Slovenska človek o ne zakopáva na každom kroku a v strachu otvára aj konzervu, či mu z nej nevykukne dáky spasiteľ republiky, v kúpeľnom meste a jeho okolí až také obavy mať nemusíte.

Našťastie. Pestrofarebné podobizne politikov a ich krčmové sľuby chýbajú len málokomu. Aj bez najšpinavšej kampane v dejinách Slovenska máme dosť znečistené životné prostredie a nemusíme si zdvíhať adrenalín kochajúc sa pohľadom na pánov a vicišpánov, ktorí znovu a znovu dovedú krajinu k svetlým a ešte žiarovejším zajtrajškom.

Rozprávočky pre seniorov

Piešťanský týždeň počas malého a neoficiálneho prieskumu zmapoval niekoľko ciest. Na diaľnici smerom do Trnavy nás nevystrašila „nástenka“ ani jednej politickej strany. Reklamným agentúram zostávajú len oči pre plač, voľby akoby neexistovali. Cesta od Maduníc je rovnako pokojná, až na jediný pútač. Prihovára sa na ňom buditeľ národa Ján Slota dokazujúc, že rozprávky sa môžu vymýšľať nielen pre seniorov. Túto uvádza pod názvom Navýšime dôchodky o 1200 eur ročne! Na plagáte mu súhlasne prikyvujú kreslený dedko s babičkou, ktorí po takej rozprávke budú zo svojich dôchodkov žiť šťastne až do smrti. Možno im čarovný Janko na ne prispeje zo svojho vrecka. Navzdory tomu, že sám je, chudák, takmer bez majetku.

O nápaditosti tvorcov volebných pútačoch a koncentrácii billboardov v Piešťanoch a okolí sa dočítate v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa. Všimli ste si aj vy vo svojom okolí zaujímavú predvolebnú kortešačku?

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava