Blog Petra Remiša: Obežník pre papalášov

  • Blogy / Blogy
  • 27. februára 2012, 09:15
  • Autor:

Ako je bežné v našej malej banánovej republike, aj ja som jedného dňa našiel na stole dokument s pečiatkou „TAJNÉ“. Nič lepšie mi nenapadlo, len si ho prečítať. Písalo sa v ňom o Krajinskom moste v Piešťanoch.

Dokument určený pre štátnu správu, samosprávu, kúpele, správu ciest a iné inštitúcie,  obsahuje pokyny ako sa postaviť k výzve na rekonštrukciu tohoto polorozpadnutého objektu. Z obsahu vyberám:

1) Treba TAJIŤ informáciu, že výstavba mosta trvala iba od januára 1930 do januára 1932. Verejnosť by si mohla spomenúť na to, že vtedy zúrila veľká hospodárska kríza a prestala by veriť výhovorkám na nedostatok peňazí.

2) PREMENOVAŤ stavbu na Most Svätej Gorily Piešťanskej. Nech si všetci pamätajú, kam išli peniaze na jeho opravu.

3) VYDRŽAŤ! Stačí ešte pár rokov hrať mŕtveho chrobáka a ostatné spraví cena pohonných hmôt. Čoskoro bude benzín len na prídel pre štátnu správu a volebných sponzorov. Chodci a volské záprahy môžu Váh prebrodiť.

4) ČIČÍKAŤ verejnú mienku vypúšťaním mediálnych bublín o výstavbe vodných parkov, wellnessov a megacentier na Banke za stámilióny.

5) Ak sa most rozpadne, treba ODPÚTAŤ pozornosť verejnosti. Rozdajte Banancom fazuľu. Nech si napustia do vane vajcovku a pomaly vypúšťajú šteklivé bublinky. Ani si nevšimnú, že nemajú welness, ale niečo iné.

Bananský bublifuk. 
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav