Vozičkárka zdolala všetkých zdravých

  • Šport / Ostatné športy
  • 24. februára 2012, 15:16
  • Autor:

PIEŠŤANY – Nižšie regionálne stolnotenisové súťaže kraja Trnava pokračovali zápasmi 17. kola. V ňom sa našim zástupcom príliš nedarilo.

V piatej lige prehral OŠK Veselé v Trnave s Macom „D“ 4:14. Tri body Veselčanov získal A. Jánošík a jeden pridal J. Jánošík. Nedarilo sa ani stolným tenistom Krakovian, ktorí prehrali v Modranke najtesnejším rozdielom 8:10. Polovicu bodov Krakovian získala nová posila, Emil Stehlík, ktorí prišiel Krakovancom pomôcť v boji o záchranu z Piešťan. Z ostatných hráčov OSK uhral Čelín dva body, Šimončič a Ďurža pridali po jednom. V šiestej lige prehral OFK Trebatice v Trakoviciach 3:15 (Polčan, V. Regina a Havala po 1) a v okresnom derby „béčko“ ZŠK Mesta Vrbové podľahlo Kočínu-Lančáru 5:13. Z Vrbovčanov získali Kondáč a M. Beluský po 2,5 boda, z hráčov Kočína-Lančára mal R. Hruška na svojom konte 4 body, M. Reško 3,5, P. Chnapko 3 a J. Chnapko 2,5. 

V siedmej lige vyhralo v zápase dvoch mužstiev z nášho okresu „déčko“ MTJ Mediprogress Piešťany-Moravany nad rezervou Kočína-Lančára 14:4. Z domácich získala plný počet 4,5 bodu vozičkárka Alena Kánová, len o jeden bod menej mal na svojom konte ďalší telesne postihnutý slovenský reprezentant Ján Koščo starší ako aj Vytykač. Zvyšných 2,5 bodu pre víťazov uhral Miklovič. Z hostí získal P. Chnapko 2 body, M. Reško a J. Chnapko po 1. 

Viac sa dočítate v pripravovanom vydaní Piešťanského týždňa.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava