Bylinkárka radí: Čaj na podporu liečby AIDS

  • Kultúra a spoločnosť
  • 2. februára 2012, 15:29
  • Autor:Anna Kopáčová

Bylinkárka Anna Kopáčová z Vrbového sa alternatívnou liečbou zaoberá od chvíle, keď sama potrebovala pomoc. Je držiteľkou certifikátu, ktorý ju oprávňuje pestovať a spracovávať liečivé rastliny. Pozná všetky bylinky, ktoré rastú v našich lesoch, na lúkach i v záhradách. Tentoraz vám poradí, ako si môžete pripraviť čaj na podporu liečby AIDS.

Pretože sa liekmi doteraz nepodarilo vírus zničiť, môžeme si výrazne pomôcť popri medicínskej liečbe aj bylinkami. Tie priaznivo ovplyvňujú celkový vývoj ochorenia a posilňujú schopnosť organizmu bojovať s AIDS.

Čaj si pripravíme z týchto byliniek: badián, echinacea, cesnak, noni, kapucínka väčšia, túžobník, eleuterokok, orechový list, pľúcnik, rakytník rešetliakový, benedikt lekársky a betonika lekárska. 

Bylinky striedame, užívame jednotlivo vo forme čaju. Môžeme robiť aj kúpele z odvaru slamy z ovsa a kapsičky pastierskej. Konzumujeme veľa čerstvého čierneho ovocia alebo sirupy, džemy, napríklad z plodov bazy, aronie, čiernej ríbezle, čučoriedky, rakytníka a iných tmavých plodov. Liečba je celoživotná!
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín