Stanica je počas mrazov otvorená nonstop

  • Spravodajstvo
  • 1. februára 2012, 11:01
  • Autor:sita

PIEŠŤANY – Vzhľadom na extrémne mrazy sa vedenie Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) po dohode s Ministerstvom dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR rozhodlo, že vybrané železničné stanice budú pre cestujúcich otvorené až do odvolania 24 hodín denne. Jednou z nich je aj piešťanská stanica.

"Vedenie ŽSR tak rozhodlo po dôkladnom zvážení, vzhľadom na extrémne mrazivé počasie a s ohľadom na ochranu zdravia a života cestujúcej verejnosti. Opatrenie bude v platnosti až do odvolania, respektíve až kým potrvajú extrémne mrazy," uviedla v tlačovej správe hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková. Pre zachovanie čistoty a verejného poriadku a v záujme bezpečnosti občanov budú Železnice SR počas nonstop otvorenia niektorých vybraných železničných staníc úzko spolupracovať so Železničnou políciou, ako aj so samosprávami a mestskou políciou. 

Nonstop otvorené budú železničné stanice z oblastného riaditeľstva Trnava: Bratislava hlavná stanica, Bratislava Nové mesto, Bratislava Petržalka, Bratislava Rača, Bratislava Vajnory, Devínska Nová Ves, Dunajská Streda, Galanta, Jablonica, Senica nad Myjavou, Kúty, Šaľa, Topoľčany, Trnava, Nové Zámky, Nitra, Nové Mesto nad Váhom, Prievidza, Štúrovo a Piešťany. Z oblastného riaditeľstva ŽSR v Žiline budú 24 hodín otvorené stanice: Žst. Trenčín, Trenčianska Teplá, Púchov, Považská Bystrica, Žilina, Čadca, Vrútky, Ružomberok, Liptovský Mikuláš a Dolný Kubín. Taktiež stanice patriace pod oblastné riaditeľstvo Zvolen: Žst. Banská Bystrica, Zvolen, Lučenec, Levice, Fiľakovo a Brezno. Z oblastného riaditeľstva Košice: Žst. Košice, Haniska pri Košiciach, Michalovce, Poprad-Tatry, Spišská Nová Ves, Margecany, Plešivec, Moldava nad Bodvou, Prešov a tiež stanice Štrba, Štrbské Pleso, Starý Smokovec.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava