Nebezpečného útočníka spacifikovali zákazníci

  • Spravodajstvo
  • 23. januára 2012, 09:50
  • Autor:KR PZ/ar

TRNAVA/SILADICE – Scénu ako z akčného filmu zažili v siladickom pohostinstve. V piatok 20. januára vtrhol do baru mladý muž a dožadoval sa svojho známeho. Barmanke pritlačil ku krku poľovnícky nôž, jedného zákazníka udrel po tvári a žene sediacej pri pulte udrel hlavu o tehlový box. Útočníka nakoniec spacifikovali samotní zákazníci.

29-ročný Dvorníčan sa hlučným spôsobom barmanky i zákazníkov pýtal, či nepoznajú istého muža. Po tom, čo ho barmanka požiadala, aby neobťažoval zákazníkov, chytil ju za vlasy a ku krku jej priložil poľovnícky nôž. Na jej obranu sa postavil jeden zo zákazníkov. "Útočníka vyzval, aby odložil nôž a pustil barmanku. Obvinený tak urobil, no vzápätí muža udrel po tvári. Následne zasa chytil nôž, zamestnankyňu chytil za vlasy a žiadal od nej peniaze. Všimol si sediacu ženu v barovom boxe, prišiel k nej a hlavu jej udrel o tehlovú stenu boxu. Potom sa vrátil k barovému pultu," informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Útočníka spacifikovali a zadržali do príchodu policajnej hliadky dvaja zákazníci.

"Vyšetrovateľ obvinil 29-ročného muža z obce Dvorníky v okrese Hlohovec zo zločinu lúpeže a prečinu výtržníctva. V prípade dokázania viny mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov," dodal M. Hanus. 
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek