Jamu na Teplickej konečne zasypali

  • Spravodajstvo
  • 23. januára 2012, 11:49
  • Autor:vd/ar

PIEŠŤANY – Pred domom číslo 69 na Teplickej ulici bol niekoľko týždňov rozkopaný chodník. Rozkopávku označili až na podnet redakcie Piešťanského týždňa mestskí policajti. Jama bola hlboká možno aj meter a ľudia, ktorí tadiaľ prechádzali, len krútili hlavou. V pondelok 23. januára dopoludnia jamu, ktorá si „už žila vlastným životom“, konečne zasypali.

O výkop sme sa začali zaujímať pred dvoma týždňami. Dovtedy o jame nevedeli ani Trnavská vodárenská spoločnosť, ani referent z mestského úradu, ktorému obyvatelia a inštitúcie zahlasujú vykopávky. Problém nám vysvetlil jeho kolega Igor Kováč, vedúci referátu majetku mesta: „Správca priľahlého domu nám poslal reklamáciu, že počas rekonštrukčných prác narušili kanalizačnú prípojku vedúcu k uvedenému domu. Správca žiadal o nápravu."

Firma, ktorá vykonávala rekonštrukciu Teplickej, tak na podnet správcu otvorila chodník. Po odkrytí sa ukázalo, že rekonštrukcia bola vykonaná správne a správca sa zaviazal, že poruchu odstráni na vlastné náklady. Ak bola porucha odstránená, prečo nezasypali jamu? Tá si "žila vlastným životom" už od minulých Vianoc a číhala na svoju potencionálnu obeť. Našťastie, skončili v nej len odpadky.
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín