Zalyžovať v okolí si môžete iba na Bezovci

  • Spravodajstvo
  • 10. januára 2012, 12:33
  • Autor:vd

PIEŠŤANY – Tohtoročná zima je skúpa na sneh. Zo všetkých lyžiarskych stredísk na okolí sa lyžuje iba na Bezovci. V Kálnici, na Starej Myjave, na Javorine i na Pezinskej Babe sú podmienky na lyžovanie nevyhovujúce.


ilustr. foto (Autor: vd)
Na Bezovec sme vyrazili v túto sobotu. Lyžovalo sa na tristovke, šesťstovke aj na detskej dvestovke, pričom najlepší technický sneh bol na tristovke. Na vlek sme čakali vždy len asi päť až sedem minút. Otvorená bola požičovňa lyžiarskeho výstroja aj ski servis. Teplý čaj i jedlo, za ktoré sme na osobu minuli štyri eurá, sme si dopriali v reštaurácii Koliba na zjazdovke. O výhodách lyžovania v lyžiarskom stredisku Ski Bezovec nám porozprával Rastislav Martančík: „Počas víkendov máme v prevádzke už spomínané trate – detskú dvestovku, chiranácku tristovku a šesťstovku, pričom lyžiarske podmienky na tristovke sú veľmi dobré, máme tu tridsať centimetrov snehu. Na ostatných zjazdovkách sa lyžuje dobre. Keď nám to počasie dovolí, v noci zasnežujeme. Lyžiari, ktorí majú čas venovať sa športu aj cez pracovný týždeň, si môžu zalyžovať iba na tristovke. Tu však počas pracovných dní poskytujeme dvadsaťpercentnú zľavu na všetky typy skipasov. Zľava neplatí len na večerné lyžovanie, ktoré prevádzkujeme v stredu, vo štvrtok, v piatok a v sobotu.“

Martančík pripomína, že ceny skipasov sa oproti minulému roku nezmenili, na Bezovci zaviedli len zvýhodnené rodinné lístky. Denné lyžovanie je k dispozícii od deviatej do šestnástej hodiny. Večer si na Bezovci môžete zajazdiť od piatej do deviatej hodiny.

Ceny:

  • Skipasy vo forme čipovej karty tu zálohujú sumou dve eurá. Zálohu vám vrátia, keď do pokladnice odovzdáte nepoškodenú kartu.
  • Za celodenný lístok zaplatí dospelý lyžiar 15 eur, juniori a seniori majú lyžovanie o dve eurá lacnejšie a detský celodenný lístok stojí jedenásť eur.
  • Za štvorhodinový skipas zaplatia jednotlivé vekové kategórie 12, 10 a 8 eur.
  • Kto si chce zalyžovať iba hodinku, zaplatí sedem (dospelý), šesť (junior, senior) a päť eur (dieťa).
  • Zvýhodnenú lyžovačku majú trojčlenné rodiny, ktoré minú za skipasy spolu 37 eur a ak majú manželia dve deti, do lyžovania investujú 42 eur. 


0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín