Bradáči natankovali „Super“ a vrátili sa

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 9. januára 2012, 10:15
  • Autor:ip

PIEŠŤANY – Bradatá divadelná dvojica – Tomáš Kalinčík a Michal Nikodem sa na chvíľku vrátili na divadelné dosky. Potvrdili, že sa vzájomne poznajú a na javisku si výborne rozumejú. Diváci v sále Mestského kultúrneho strediska (MsKS) zažili dokonalý súzvuk divadelnej dvojice.

Kultúra počas minulého víkendu patrila návratu Bradatej divadelnej dvojice (BDD). Oprášili staršie kúsky a divákom naservírovali vtipný výber toho najlepšieho. V Návrate alebo Ako si nás (ne)pamätáte sa dvojica pustila do javiskovej koláže zloženej z krátkych a vtipných etúd od Milana Lasicu, Júliusa Satinského, P.H. Camiho, ale aj z pera Tomáša Kalinčíka. 

Pri viacerých slovných obratoch a kúskoch viac ako sto divákov v MsKS burácalo hlasným smiechom. Bradáči si zaskočili aj do publika a trošku zaimprovizovali v spoločnosti niekoľkých žien, ktoré vytiahli na javisko. Prvé na rad prišli napríklad „vysadené dvere“ od hradu, ktoré sa občas zatvárali a otvárali. „Dvere“ si zahrali vlastne dvojúlohu, keď na ne Michal Nikodém – prevtelený do úlohy križiaka dal ceduľku s nápisom WC. Diváci v sále tiež sekundovali, a to hlavne hučaním a bučaním. 

Vtipné scénky bradatá dvojica predelila hudobnými číslami. Vsadili na obľúbenú piešťanskú dvojicu Miška Urbana a Petra Punta Remiša. Prítomní diváci si spolu s nimi zanôtili napríklad Rajčiny, či pesničku Ked som išov z hodov. 

Súvisiace články:
Bradatá Divadelná Dvojica sa vracia do Piešťan
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel