Farebný svet parížskych modeliek na filmovom páse

  • Kultúra a spoločnosť
  • 5. januára 2012, 15:04
  • Autor:(IP)

PIEŠŤANY – Hlavnou postavou je parížska topmodelka Milada, ktorá svojou až neľudskou priebojnosťou, ako jediná z troch sestier dedí po matke principálke Emily, rodinný biznis – slávny Cirkus. Jej vnútorné šťastie sa však stále nedostavuje. Po tom, čo si splní ďalší sen, a to mať dieťa, nastáva nielen absolútny úpadok jej Cirkusu, ale taktiež pád Miladinej hviezdy. Takto sa začína nový film s názvom LOV od režiséra a scenáristu Tominna Kelemena, ktorý v celoslovenskej premiére pochádza z Piešťan.

Nový film LOV hovorí o životných cestách troch sestier, modeliek, ktoré hľadajú skutočné šťastie v Paríži. Napriek tomu, že čím sú staršie a populárnejšie, ich kariéra paradoxne upadá. Paríž však z týchto žien vychoval nebojácne a nekompromisné lovkyne. „Inšpiráciu som čerpal počas môjho pôsobenia v Paríži. Fascinoval ma bizarný svet vysokej módy. Ženy – modelky žijú vo svojich nereálnych svetoch, keďže sa iba premiestňujú z jedného ateliéru do druhého. Ich životy sú o hľadaní šťastia, ktoré sa im s pribúdajúcim vekom čoraz viac vzďaľuje,“ povedal o svojom novom filme režisér Tominno Kelemen.

Film natáčali v Londýne, Prahe a taktiež v Centre Pompidou v Paríži. Počas štúdia v mekke módy Tominno Kelemen sa pohrával s myšlienkou vytvoriť  vizuálne zaujímavý film: „Chcel som dosiahnuť to, aby divák mal rovnaký pocit a zážitok, ako vtedy, keď si prelistuje napríklad časopis Vogue.“ Premiéru filmu LOV si užijú Piešťanci v Kine Fontána 12. januára o 18. hodine. 
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav