Malí piešťanskí hokejisti úspešní v Senici

  • Hokej / Šport
  • 3. januára 2012, 13:13
  • Autor:bsp

PIEŠŤANY – Nielen piešťanské hokejové A mužstvo porazilo Senicu, ale počas vianočných prázdnin si zmerali svoje sily, korčuliarske zdatnosti a hokejové zručnosti so svojimi rovesníkmi chlapci z piešťanskej hokejovej prípravky. Vo štvrtok 29. decembra 2011 na 1. neoficiálnom ročníku turnaja hokejovej prípravky žiakov 3. ročníka v Senici sa im darilo vo všetkých zápasoch.

Vo svojom prvom stretnutí zdolali domácu Senicu 6:1, potom Partizánske 6:2 a nakoniec Dubnicu 4:3. Zostavu tvorili: Keprt, Ferkodič M., Sýkora, Pazdera, Buchman, Podjavorinský, Petruška V., Miezga, Podhradský, Chmelo, Kadlec, Samuhel, Fišer a veľkou oporou im bol Skačan v bránke. 

Okrem nich sa turnaja zúčastnili i mladší spoluhráči z prípravky – žiaci 2., 1. ročníka a mladší – svoje sily si rovnako zmerali vo vzájomnych priateľských zápasoch v zostave: Masár, Rabatín, Ferkodič L., Mikula, Sučič, Adamčík, Baracka, Petruška A., Jurica, Blaška a Vlha /žlté dresy/. Z víťazstva sa tešili nielen nádejní hokejisti ale i tréneri – Keprt a Ferkodič.
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín