Blog Petra Remiša: Princezná s piercingom

  • Blogy / Blogy
  • 2. januára 2012, 11:46
  • Autor:

Nedávno ma server Pravicový Úderník požiadal o recenziu na nejakú vianočnú filmovú rozprávku. S radosťou som sa pustil do práce. Začal som s Princeznou so zlatou hviezdou na čele. Záškodnícky charakter toho filmu som odhalil za päť minút.

Vezmite si napríklad inkriminovanú zlatú hviezdu. Prečo v roku 1959 nezvolili tvorcovia päťcípu červenú hviezdu, symbol preliatej krvi proletariátu? Zlato, diamanty a podobné taľafatky patria predsa k prežitkom zahnívajúceho kapitalizmu.

Okrem toho je jasné, že sa nikto len tak mirnix-dirnix nenarodí s hviezdou. Išlo zrejme o prvú propagáciu piercingu na území socialistického Československa.

Odpor vzbudzuje aj slávny myší kožúšok. Netuším, ktorého „úchyláka“ napadli hromadné vraždy nevinných hlodavcov. Keďže v titulkoch chýbala informácia, či sa počas nakrúcania neubližovalo myšiam, podozrievam filmárov, že ich zodrali aspoň tisíc.

Sadisti! Dnes by ich za to ochrancovia vykastrovali.

V neposlednom rade je celé pôsobenie princeznej Lady v závodnej zámockej kuchyni nelegálne. Tým, že neuviedla svoje pravé meno a rodné číslo, je jasné, že pracovala načierno, neodvádzala dane, ani odvody do sociálnej poisťovne.

Záverečné hodnotenie: Princezná so zlatou hviezdou je dielom anarchistov, ktorých cieľom bolo destabilizovať politický režim a zasiať zárodky nihilizmu do našej najmladšej generácie. Čudujem sa, že ho dávno nestiahli z obehu.

Dávam mu šesť hviezdičiek z piatich.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav