Trebatice: Škoda zbabraného úvodu a záveru jesene

  • Šport / Futbal
  • 22. decembra 2011, 15:12
  • Autor:Š. Gregorička

PIEŠŤANY/TREBATICE – Druhým najúspešnejším naším zástupcom v piatej futbalovej lige sú hráči OFK Trebatice. Tí prezimujú s 26 bodmi na šiestej priečke, keď z 15 majstrovských zápasov osem vyhrali, dva remizovali a päť prehrali. Ich umiestnenie mohlo byť lepšie, no do súťaže zle odštartovali a zle ju aj zavŕšili.

Trebatičanom nevyšla podľa predstáv prvá tretina jesene. Začali ju prehrou na ihrisku nováčika z Radošoviec a z prvých piatich zápasov mali na konte len päť bodov za výhru s Borským Mikulášom a remízy s Križovanmi a Jacovcami. Potom však nasledovali štyri víťazstvá v rade. V rozbehu ich síce na chvíľu zastavili futbalisti z Veľkých Kostolian, ktorí vyhrali v Trebaticiach okresné derby. Zverenci trénera Koprnu však túto prehru odčinili hneď v nasledujúcom kole, keď dokázali vyhrať susedské derby v Krakovanoch. Po nasledujúcich víťazstvách v Modranke a doma so Smolenicami to mali Trebatičania dobre rozbehnuté na útok na druhú priečku. Prišlo však nečakané zakopnutie na ihrisku posledných Kútov a korunu všetkému dala záverečná domáca prehra 0:3 s nováčikom z Krtoviec.

Napriek tomu bol hrajúci tréner Trebatíc Andrej Koprna s jesenným umiestnením mužstva spokojný: „Keby sme boli v predposlednom kole vyhrali v Kútoch, tak v poslednom by sme hrali s Krtovcami o druhú priečku tabuľky. Máme však mladé mužstvo, takže som spokojný aj s aktuálnou šiestou priečkou. Herný prejav bol dobrý, no bola škoda, že sme nezvládli doma zápasy s Veľkými Kostoľanmi a Krtovcami. Proti Krtovčanom nám však chýbal kľúčový hráč mužstva Boris Talajka. Tento zápas bol o jednom góle. My sme tutovku nevyužili, potom sme sami inkasovali a už to išlo. Mladí hráči ešte nie sú naučení hrať také ťažké zápasy.“


Pokračovanie v aktuálnom vydaní PT.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela