DOMOSS TECHNIKA: Vianočné darčeky bez stresu

  • Inzercia
  • 16. decembra 2011, 08:32
  • Autor:inz

Vianoce sa opäť k nám – neodbytne – tlačia dverami i oknami. Okrem ich jedinečnej, čarovnej atmosféry začíname pociťovať aj poriadnu dávku adrenalínu pri známej otázke „čo, komu a aby sa to všetko zase stihlo…“ Samozrejme, reč je o nákupoch, darčekoch a nepríjemnom strese. Ak si chcete túto nemilú situáciu ušetriť, spoločnosť DOMOSS TECHNIKA vám ponúka niekoľko horúcich tipov, najmä z oblasti spotrebnej elektroniky.

Aj napriek tomu, že čierna technika býva väčšinou doménou mužov, správne zvolený darček z tohto segmentu naisto poteší aj ženy.

NOTEBOOK A MYŠ



Myš k počítačom zaberá vo svete darčekov pevnú pozíciu skutočného evergreenu. Poteší nielen majiteľov nových notebookov, ale aj tých, ktorí dosiaľ používali touchpad. Myška je predsa len pohyblivejšia… Spoločnosť Logitech prednedávnom predstavila inovovanú sériu notebooko-vých bezdrôtovo ovládaných myší – M310 a M325. Obidve majú pôsobivý „výtvarný kabát“ s kreatívne realizovanými ornamentmi i dokonalý tech-
nický „background“. V neposlednom rade zaujme ich atraktívna cena. Dokonalou alternatívou pre „inak náročného“ klienta je myš Logitech LS1, ktorá je k dispozícii v niekoľkých farebne výrazných kombináciách.

NOTEBOOKY



Ak už máte vo vašom košíku pestrofarebnú a rýchlu Logitech myšku, možno by stál za úvahu aj nový, svižný notebook… DOMOSS TECHNIKA vám ponúka štýlové, výkonné a spoľahlivé zariadenia renomovanej spoločnosti Asus so skutočne lákavými vianočnými cenami, a to už od 196 eur.

USB FLASH DISKY



Rýchly 8 GB USB flash disk by mal na bežnú prácu s počítačom zväčša pohodlne stačiť, ale prečo neurobiť radosť aj s niečím výkonnejším? Ponuka flash diskov je v spoločnosti DOMOSS TECHNIKA naozaj pestrofarebne predvianočná. Pre dámy môžu byť skutočne atraktívne farebné flash disk „kľúče“ Kingston Data Traveler 100 alebo 101. Páni zrejme ocenia síce cenovo náročnejšie, no technicky skvelé a bleskurýchle flash kľúče s rozhraním USB 3.0.

HRACIE KONZOLY A HRY



Školopovinné deti majú už naisto dobre premyslené, čo bude v ich „zozname pre Ježiška“ na prvom mieste. Sotva sa možno čudovať, ak tam rodičia nájdu počítač alebo hraciu konzolu. Želania takéhoto typu však určite nie sú nijako cudzie ani tínedžerom a mnohým dospelým… Spoločnosť DOMOSS TECHNIKA má v ponuke počítače i hracie konzoly pre každého. No a skúsení fanúšikovia „konzolového hrania“ budú pod stromčekom zrejme očakávať najnovšie hracie „pecky“ ako je Battel-field 3 alebo Uncharted 3.

MP3 PREHRÁVAČE



K Vianocam patrí – okrem mnohého iného – aj dobrá hudba v štýlovom balení. A čo tak mp3 prehrávač? Dámy sotva odmietnu ľahučký a štýlový walkman Sony NWZ B-163. No a pá nov možno zaujme o málo väčší a na funkcie bohatší Sony NW-A 9454.

VIDEOKAMERY



Napriek tomu, že už aj videokamery sú v bežnom živote nahradzované čoraz častejšie mobilmi, ešte nejaký čas potrvá, kým dosiahnu kvalitu záznamu. Videokamera Sony HDR CX 130 disponuje 8 GB SD kartou s full HD záznamom. Zariadenie o. i. ponúka aj optickú stabilizáciu obrazu (systém Steady Shot) a 30-násobné optické priblíženie.

DARČEKOVÉ POUKÁŽKY



Aj iné obchodné reťazce pred Vianocami ponúkajú širokú škálu darčekových poukážok. Priznajme si, že nejde o obzvlášť nápaditý dar, no sú zaujímavým a rozumným riešením pre obe strany. Nakoniec, aj dospelým sa z času na čas zíde, ak si vlastný darček môžu vybrať sami, tým skôr, ak ide o ten vianočný.

Keď však plánujeme urobiť vianočnú radosť svojej priateľke, manželke alebo mame, môžeme si zo sortimentu malej bielej techniky spoločnosti DOMOSS TECHNIKA vybrať ako darček napr. epilátor, sušič a žehličku na vlasy alebo kulmu. Poruke sú aj zariadenia do domácnosti ako kávovary, fritézy, digitálne kuchynské váhy, šľahače, varné kanvice alebo odšťavovače. Teraz si stačí už len vybrať a pridať aj poriadnu dávku úprimného citu, ktorý býva každé Vianoce tým najžiadanejším tovarom.

K tej správnej predvianočnej nálade určite patrí aj pohoda pri punči či čajíku a chutných medovníčkoch, preto si pre vás spoločnosť DOMOSS pripravila počas adventu od štvrtka do soboty ochutnávku týchto dobrôt, ktoré vám spríjemnia nákupy. Zastavte sa u nás na prvom poschodí a vychutnajte si s nami čaro Vianoc.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav